pogledajte

Očevi i ćerke? Ne, ovo su ljubavni parovi: Umesto da čuvaju unučiće, imaju malu decu! (FOTO)

Seli Vud je imala tri godine i još se igrala u pesku dok je Roni Vud žario i palio svetskim pozornicama. Ali, život je čudo pa su slavni muzičar i trideset godina mlađa lepotica danas srećan par. Evo još nekoliko primjera da su godine samo brojke, barem kad ste član Roling Stousa ili slavni glumac.

Vip priča
Autor:
Očevi i ćerke? Ne, ovo su ljubavni parovi: Umesto da čuvaju unučiće, imaju malu decu! (FOTO)
Hilarija i Alek Boldvin, Foto: Profimedia

Roni i Seli Vud

foto: Profimedia

Iako bi u svojim godinama već odavno mogao da ima i unuke, 72-godišnji muzičar na kolenima trenutno najviše cupka trogodišnje blizance Grejsi i Alis, koje je dobio u trećem braku s 42-godišnjom vlasnicom pozorišne produkcijske kuće Seli Vud. Par se upoznao 2011. kad je Seli svratila na izložbu njegovih slika, a povezala ih je ljubav prema muzici (svi članovi njene porodice su muzičari: otac joj svira čelo, a majka flautu u Birmingamskom Simfonijskom Orkestru). Venčali su se nakon godinu dana veze, a Roni od tada, kako je rekao, živi svoju verziju raja. „Kad nam se ujutro bliznakinje uvuku u krevet i kad smo svo četvoro zajedno, to je za mene definicija nebesa“, ispričao je muzičar koji iz prethodnih brakova ima još četvoro odrasle dece. Poslednjih godina Roni se prilično smirio i počeo da pazi na svoje zdravlje, prešavši s četrdeset cigareta dnevno na čist vazduh, čemu je pridonela zastrašujuća dijagnoza koju je dobio pre dve godine, a koja je glasila rak puća. Nakon operacije se, srećom, brzo je uspeo da se oporavi, a danas je u potpunosti posvećen svojoj porodici i zdravom životu. „Znam da je razlika u godinama ogromna ali ja je tako ne doživljavam. Verovatno zato što sam ja stara duša, a Ronijeva je večno mlada“, konstatovala je Seli.

Vensan Kasel i Tina Kunaki

foto: Profimedia

„Iskreno, nakon razvoda od Monike Beluči i dvoje dece, nisam mislio da ću ikad više završiti u braku ili ponovo postati otac. Pomirio sam se s tim da ću biti sam i naprosto uživati u životu, ali znate da život uvek ima neki drugi plan“, ispričao je slavni francuski glumac. A njegov „plan“ došao je u obliku prelepe, 31 godinu mlađe manekenke Tine Kunaki, s kojom se upoznao – u vodi. Par se, naime, zatekao na istoj plaži na surfovanju a ostalo je – istorija jedne nove porodice, koja je prošle godine dobila i kćerkicu Amazoniju.

Alek i Hilarija Boldvin

foto: AP

Kad je prvi put ugledao svoju 27 godina mlađu suprugu Hilariju, slavni američki glumac odlučio joj je odmah prići, ali se i sam u sebi zarekao da ovaj put neće žuriti, juriti i srljati u vezu ( nakon što se opekao s prvim brakom, s glumicom Kim Besindžer, koji se završio ružnom brakorazvodnom parnicom).

Prvi se susret odvio u lokalnom kafiću u koji su oboje zalazili, a nakon drugog Hilariji više ništa nije bilo jasno. „Prvih šest nedelja naših izlazaka, on bi mi pružao ruku na dolasku i odlasku kao da smo poslovni partneri, a od seksa nije bilo ni s. Počela sam da brinem da li mu se uopšte sviđam i ako da, zašto ništa ne preduzima“, otkrila je Hilarija. Da bi joj Alek na kraju priznao kako mu se toliko sviđa da je baš zato „usporavao“ stvari. „Nisam želeo da zabrljam, nisam želeo da misli da mi je samo do seksa“, ispričao je glumac. Možda mu nije bilo samo do seksa, ali taj im deo jako dobro ide i prilično je plodonosan – već su dobili četvoro dece, a peto je na putu.

Brus Vilis i Ema Heming

foto: Profimedia

Par se upoznao 2007. u teretani zajedničkog prijatelja, kad je njoj bilo 28, a njemu 52. Iako je to prilično velika razlika u godina, „kliknuli“ su na prvu i od tada su nerazdvojni. Dobili su dve ćerke, a Ema je u odličnim odnosima i s Brusove tri ćerke iz njegovog prethodnog braka, s glumicom Demi Mur, priznavši kako je majčinstvo bilo najveće ostvarenje njenih želja. Od tada se povukla iz sveta manekenstva i vodi svoj blog, povremeno sarađujući s poznatim brendovima na kolekcijama cipela i mirisa. Ali, brak, deca i suprug drže prvo mesto na listi Emih prioriteta.

Denis Kvejd i Lori Savoj

foto: Profimedia

Nisam planirao da se zaljubim u nekog ko je toliko mlađi od mene, ali desilo se. Ne možeš birati u koga ćeš se zaljubiti, to se prosto dogodi“, konstovao je 65-godišnji glumac, aludirajući na svoju vezu s 26-godišnjom studentkinjom ekonomije Lorom Savoj. Pa je u vezi od oktobra prošle godine, a Denis je siguran kako će, nakon dva propala braka, veza s lepom plavušom biti njegova „treća sreća“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs