Ne zna šta će sa sobom

Princ Hari više ne krije svoju nesreću: Nedostaje mu porodica, titula, kraljevske obaveze!

Navodno se ponovo zbližio sa bratom Vilijamom

Šuška se
Autor:
Princ Hari više ne krije svoju nesreću: Nedostaje mu porodica, titula, kraljevske obaveze!
Foto: AP / Kirsty Wigglesworth

Iako je Megan Markl sada srećna i živi život koji je htela, izvori bliski princu Hariju ispričali su za magazin Vanity Fair kako on navodno ne nalazi smisao u novoj okolini i da mu mnogo nedostaju prijatelji i porodica.

"Mislim da Hariju jako nedostaju prijatelji, vojne obveze, titula i sve što je sa njom dobijao. Nekakav red i raspored u životu. Trenutno nema posao, prijatelji i najuža porodica udaljeni su kilometrima. Cela ova situacija sa korona virusom i bolest njegovog oca samo su ga "pogurali" u odluci da se ponovno zbliži s bratom Vilijamom", rekla je Kejti Nikol, stručnjak koji prati odnose u kraljevskoj porodici već godinama.

"Takođe mislim da Kejt i Vilijam jako osećaju odsustvo Harija i Megan, a žale što nemaju Harija uz sebe jer su vrlo povezani", dodaje Nikol.

Nedavno je otkriveno da je sam Hari rekao prijateljima putem video poziva da je još uvek u šoku koliko mu se život promenio. Nikol naglašava da bivšem princu nedostaje struktura, pravila i uzori u životu koje je od detinjstva uhodano pratio.

Istovremeno, njegova supruga Megan oseća olakšanje dolaskom na "svoju teritoriju" i udaljavanjem od Britanije kojoj nikako nije mogla da se prilagodi.

Odbegla vojvotkinja insistira na što ranijem izlasku bografije o njenom i Harijevom životu, koji bi javnosti trebalo da da uvid u pravo stanje stvari i ispriča njihovu stranu priče.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs