Gde ima dima ima i vatre

Glasine da smo zajedno su smešne, govorila je pevačica: A onda je ljubila 20 godina starijeg dečka! (FOTO)

Pevačica Lord i njen dečko Ddžastin Varen godinama surađuju, a nakon što su opovrgavali da su u vezi, pre godinu i pol ipak su potvrdili da su zaljubljeni

Šuška se
10:26h Autor:
Glasine da smo zajedno su smešne, govorila je pevačica: A onda je ljubila 20 godina starijeg dečka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Novozelandska pevačica Lord prošetala se rodnim Oklandom početkom ove nedelje sa svojim dečkom Džastinom Varenom, a to je ujedno i prvi put u čak 18 meseci da su fotografi ulovili taj muzički par.

23-godišnja Lord i 41-godišnji Džastin poslednji su put zajedno fotografisani u martu prošle godine, a ležernom šetnjom pokazali su kako je njihova veza snažnija nego ikada te su se opušteno ljubili dok su se za njima svi okretali.

1 / 3 Foto: Profimedia

"Ela i ja godinama sarađujemo i dobri smo prijatelji. Bilo kakve glasine o tome da smo par su smešne", govorio je pre četiri godine Varen. U međuvremenu su proputovali svet zajedno zahvaljujući njenim turnejama te su se sve više zbližavali, sve dok zaista nisu postali par.

Lord je krajem 2015. prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom Džejmsom Loveom, a kasnije je pričala kako ju je raskid dotukao te je meditirala kako bi se mogla nositi sa svojim emocijama.

Nekoliko godina kasnije mediji su je uhvatili u zagrljaju Džeka Antonofa, bivšeg dečka Lene Dunahm, no te je glasine odmah ućutkala.

Pevačica se proslavila kad je imala samo16 godina, kada je objavila svoj svetski hit "Royals". Njen drugi studijski album "Melodrama" proglašen je jednim od najboljih pop-albuma decenije, a njeni obožavatelji jedva čekaju novi album.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs