Haljin pokazala zategnuto telo

Možda ima 52 godine, ali je i dalje jedna od najzgodnijih žena na svetu: Od izlaska iz automobila napravila spektakl!

Nikol Marfi svakim pojavljivanjem u javnost pleni svojim zategnutim telom, a nikada se ne buni što je redovno prate paparaci.

Star look
10:51h Autor:
Možda ima 52 godine, ali je i dalje jedna od najzgodnijih žena na svetu: Od izlaska iz automobila napravila spektakl!
Foto: Profimedia

Bivša manekenka Nikol Marfi česta je meta fotografa zahvaljujući svom zategnutom telu, a ovoga puta su je uhvatili u lepršavoj haljini u kojoj je pokazala sve svoje atribute.

52-godišnju Nikol uhvatili su u izlasku ove nedelje, a na sebi je imala dugačku lepršavu haljinu s cvetnim uzorkom, ispod koje, kako se čini, nije imala donji veš. U prvom su planu bile njene bujne grudi, a haljina je otkrila i tonirane noge. Nikol nije previše brinulo to što joj vetar otkriva i previše.

foto: Profimedia

Poznata Amerikanka javnost je zaintrigirala prvo kao uspešna manekenka, zatim je bila zvezda rijaliti šoua, a onda je pažnju plenila kao supruga komičara i glumca Edija Marfija. Danas ta 52-godišnjakinja i majka petoro dece živi nešto povučenijim životom, ali pažnju privlači gotovo svakim izlaskom uz kuće, i to zahvaljujući top-formi.

Karantin zbog pandemije koronavirusa dobro je iskoristila održavajući kondiciju, a na društvenim je mrežama s obožavateljima delila svaki detalj onoga čime se zabavljala.

foto: Profimedia

Nakon što se povukla iz sveta mode, Nikol se bacila u preduzetničke vode i postala je jedna od izvršnih producenata rijaliti programa

"Hollywood Exes". Dugogodišnju ljubavnu vezu s Edijem započela je nakon što ga upoznala 1988. godine na dodeli nagrada.

Zajedno su živeli gotovo dve godine pre nego što su se venčali u Velikoj plesnoj dvorani njujorškog hotela Plaza u martu 1993. godine. U avgustu 2005. godine bivša kraljica modnih pisti podnela je zahtjev za razvod pozivajući se na nepomirljive razlike, a razvod je službeno okončan godinu dana kasnije. Zajedno imaju četiri kćerke i jednog sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs