Priča se

IMA 46 GODINA, ŽIVI DA ZAVODI TUĐE MUŽEVE: Vežba svaki dan, silan novac troši na ulepšavanje, ali opet nije srećna!

Iako na sva usta priča da voli sebe i svoj izgeld, Larsa je daleko od toga

Šuška se
18:44h Autor:
IMA 46 GODINA, ŽIVI DA ZAVODI TUĐE MUŽEVE: Vežba svaki dan, silan novac troši na ulepšavanje, ali opet nije srećna!
Foto: Profimedia

Larsa Pipen ponovno je bila glavna zvezda plaže u Miamiju, i to zahvaljujući bikiniju i oblinama koje je ponosno istakla u prvi plan.

Američka popularna rijaliti zvezda, poznata i kao bivša prijateljica klana Kardašijan, 46-godišnja Larsa Pipen trudi se da svoje telo održava u savršenoj kondiciji.

Priča se da Larsa vežba svaki dan, da pažljivo bira šta jede, a sve kako bi njeno telo izgledalo mladoliko. I kada je paparaci osmotre izgleda kao da je Larisa sasvim zadovoljna svojim izgledom, ali oni koji je prate na Instagramu shvataju jednu stvar: Larsa bi da izgleda mlađe, ali i mršavije.

Naime, ova rijaliti zvezda svakodnevno na ovoj društvenoj mreži deli fotografije koje nemaju veze sa realnošću. Bez bora, strija, celulira i barem pet kilograma mršavija - Larisa na Instagramu nije ista osoba kao Larisa u stvarnom životu.

Larisa se nekoliko puta našla u središtu velikih medijskih skandala, a jedan od poslednjih tiče se njenog novog 24-godišnjeg dečka Malika Beaslaja, s kojim je vezu započela dok je on još bio u braku s bivšom suprugom Montanom Jao, koja mu je rodila i dete.

Nakon što je saznala za aferu, Montana je predala zahtev za razvod i o svemu se javno oglasila, pa čak i napala Larsu na društvenim mrežama.

"Cela je situacija bila baš gruba, neću vam lagati. Rečeno mi je da napustim porodičnu kuću pre 10 dana i sama sam, kao i vi, još uvek zbunjena. Nije mi se obratio privatno ni javno niti mi se izvinio. Nisam tip osobe koja otkriva previše informacija u javnost, ali svakako hoću ako bude prilike za to", izjavila je tada prevarena supruga.

Nakon toga stvari su eskalirale, a vređanja i svađe putem društvenih mreža su se zahuktale, pa je Montana čak optužila Malika da zbog Larse ne želi videti ni njihovog sina.

"Ta je tvrdnja neistinita. Zapravo je to direktna laž. Malik je preduzeo sve napore kako bi posetio bivšu suprugu i dete, ali ona je to odbila i tražila je nečuvene finansijske iznose. Motivi Montane Jao jasni su i nemaju nikakve veze s interesima njenog sina", izjavio je Malikov advokat.

Iza Larse je brak s košarkašem Skotijem Pipenom, s kojim ima četvoro dece i za kojeg se udala davne 1997. godine.

Nekoliko se puta pojavila u šou Kardašijanovi, ali nakon tvrdnji da ju je Kanje Vest maltretirao preko telefona i nakon navoda da se zabavljala s bivšim partnerima Kloi Kardašijan i Kajli Džener, porodica joj je okrenula leđa i prijateljstvo je postalo prošlost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs