DODELA ZLATNIH GLOBUSA

NIKOL KIDMAN PRVI PUT SA SUPRUGOM I ĆERKAMA U JAVNOSTI: Nikada ne ostavljamo decu samu! (FOTO)

Glumica Nikol Kidman javila se video-pozivom tokom uvodne najave dodele nagrada Zlatni globus i iznenadila publiku u retko viđenom izdanju, zajedno sa suprugom i ćerkama.

Vip roditelji
Autor:
NIKOL KIDMAN PRVI PUT SA SUPRUGOM I ĆERKAMA U JAVNOSTI: Nikada ne ostavljamo decu samu! (FOTO)
Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Obučena u Luj Viton haljinu, Kidman (53) se u emisiju javila sa svog kauča, na kom je pored nje sedeo suprug Kit Urban, ali i njihove dve ćerke, što je izuzetno retka pojava. Svoje dve ćerke, 12-godišnju Sandej Rouz i 10-godišnju Fejt Margaret, slavni par obično drži daleko od očiju javnosti. U razgovoru za australijsko izdanje časopisa "Marie Claire" u novembnru, glumica je otkrila kako njen suprug, kantri pevač Kit Urban, s vremena na vreme mora da se povuče u izolaciju iz njihove "ženske porodice". "Definitivno smo nadmoćne, ali kao što devojke kažu, pas nam je muško. Ponekad pobegne sa svojom gitarom, a kad ga nađem kako svira u svojoj sobici, znam da zaista moramo da mu damo prostora", rekla je Nikol.

ZARADILI MILIONE, PA POTPUNO NESTALI IZ JAVNOG ŽIVOTA: Šta rade čuvene holivudske zvezde! (FOTO)

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Nikol kod supruga prepoznaje još jedan simptom stresa.

"Znam da je pod stresom kad gugla automobile. Nije me briga koji automobil vozim, možete da me pokupiti sa bilo kojom starom kantom, ali Kit i Fejt vole automobile", otkrila je glumica. Kao slavnim i poslom pretrpanim roditeljima, Nikol i Kitu nije lako da uravnoteže roditeljske obeaveze i karijeru, a glumica je rekla kako nikada ne ostavljaju decu same i da je uvek neko od njih dvoje sa njima. "Kad je Kit otišao u Nešvil, a ja sam morala da radnim raditi do kasno uveče, zamolila sam sestru Antoniju da se doseli kod devojaka. Učinila je to i povela svoju decu i to je nešto posebno", rekla je glumica i dodala kako njihov život sve više liči na komunu ili proširenu porodicu u kojoj svi zajedno odgajaju decu. "Svi smo morali da se vratimo počecima, a prošla godina je stvarno bila zahtevna jer je svima bila potrebna pomoć", kaže Kidman.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs