pogledajte

ZARADILI MILIONE, PA POTPUNO NESTALI IZ JAVNOG ŽIVOTA: Šta rade čuvene holivudske zvezde! (FOTO)

Svaka karijera mora jednom da se završi.

Vip priča
10:50h Autor:
ZARADILI MILIONE, PA POTPUNO NESTALI IZ JAVNOG ŽIVOTA: Šta rade čuvene holivudske zvezde! (FOTO)
Danijel Dej Luis, Foto: Profimedia

Ljudi jednostavno ne žele više da rade u starosti, a mnogi od njih nisu ni u stanju. Isto se dešava i sa glumcima i glumicama u Holivudu, zbog čega nije nimalo čudno što su se, na primer, Džek Nikolson i Džin Hekman oprostili od glume. Nikolson ima 83, a Hekman 91 godinu.

Mnogo je teže objasniti činjenicu da su neke njihove mnogo mlađe kolege rekle zbogom glumi, čak iako su od nje i dalje zarađivali velike sume novca. Ostanite sa nama u nastavku ako želite da saznate koji sve glumci i glumice su poslednjih godina napustili profesiju koja ih je učinila slavnim.

Kameron Dijaz

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Zvezda filmova Maska (1994), Čarlijevi Anđeli (2002) i Bande Njujorka (2002) više od dve decenije je sa velikim uspehom igrala u holivudskim hitovima. Posle izlaska filma Eni (2014), međutim, Kameron Dijaz je otkrila da joj teško pada snimanje filmova, i da je odlučila da napusti glumu i posveti se drugim stvarima.

Tobi Megvajer

Tobi Megvajer
foto: Reuters

Tobi Megvajer nije glumio još od 2014, kada je imao glavnu ulogu u filmu Žrtvovanje piona. S druge strane, on je bio veoma aktivan kao filmski producent. Postoje glasine da će se pojaviti u filmu Spider-Man: No Way Home, koji treba da izađe ove godine, ali to još uvek nije dogovoreno.

Danijel Dej Luis

Danijel Dej Luis
foto: Profimedia

Danijel Dej Luis je svakako jedan od najboljih glumaca svoje generacije, ako ne i najbolji. Trostruki oskarovac je uvek bio izbirljiv kada su u pitanju uloge, ali je oduvek bila poznata njegova velika posvećenost svakoj od njih. Možda baš zbog napora koji je iziskivao njegov rad na svakom filmu, on je pre nekoliko godina rekao zbogom glumi. Poslednji film u kome smo ga gledali bio je Fantomska nit (2017) Pola Tomasa Andersona.

Metju Foks

Metju Foks
foto: Profimedia

Metju Foks se proslavio ulogom Džeka Šeparda u veoma popularnoj seriji Izgubljeni. Paralelno sa karijerom na televiziji on je snimao i filmove u Holivudu. Najzapaženije uloge je ostvario u filmovima Mi smo tim (2006), Spid Rejser (2008) i Aleks Kros (2012). Nakon pojavljivanja u filmu Koštani tomahavk (2015), Foksa više nismo gledali na velikom platnu, a ni na televiziji.

Ema Votson

Ema Votson
foto: AP

Emu Votson smo prošle godine gledali u filmskom hitu Male žene (2019). Posle završetka njegovog snimanja, poznata Britanka je izjavila da će malo da se odmori od glume i posveti se aktivizmu i humanitarnom radu. U međuvremenu nije bilo vesti da je ona promenila svoje mišljenje, niti je Votson prihvatila neku novu ponudu da igra u filmu, seriji ili predstavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs