MARKO VASILJEVIĆ

OSVOJIO JE SRCA PUBLIKE KAO BOBIN SIN U SERIJI TAJNA VINOVE LOZE: Ove dve prelepe dame su uvek bile tu za mene! (FOTO)

Trenutno ga gledamo u popularnoj seriji, a sada je jasno od koga je nasledio lepotu

Celebrities
10:23h Autor:
Foto: PrintscreenJutjub/ RTS Prikazuje

Glumac Marko Vasiljević (29) osvojio je srca publike u ulozi Marka Smiljanića, sina Slobode Mićalović u hit seriji "Tajna vinove loze" .

Glumac koji potiče iz Vrbasa bio je u klasi glumice Jasne Đuričić, dok je master odbranio kod profesora Harisa Pašovića.

Gledali smo ga i u "Ubicama mog oca".

Da je i u privatnom životu vezan za svoju majku Ljiljanu, koja ga je podrila od samih glumačkih početaka, ide u prilog i fotografija koju je Vasiljević ranije objavio na društvenoj mreži Instagram.

" Ove dve prelepe dame su uvek bile tu za mene, pružajući mi neizmernu ljubav, a ne tražeći ništa za uzvrat. Hvala vam... Tetka Bilja i mama Ljilja - napisao je posle premijere "Zaspanke za vojnika".

I upravo je mama glavni krivac što je uplovio u glumački svet, što je ranije Vasiljević za medije otkrio.

"Majka je kriva što sam se "zarazio". Bavila se recitovanjem i ona me je upisala u rodnom Vrbasu na dramsku sekciju. Oduvek sam znao da je to posao za mene. Primljen sam iz prvog puta na glumu u Novom Sadu u klasi Jasne Đuričić. Nije mi tada bilo važno ko prima klasu. Znao sam samo da ne želim da se selim za Beograd. Kasnije sam shvatio da je vrlo bitno kod kojeg si profesora - rekao je ranije za "Kurir" Marko.

Kako u seriji pomaže majki u porodičnim obavezama, slična je situacija i u privatnom životu mladog glumca. Svojevremeno je otkrio kako ga opušta rad na njivi.

"Moj otac je verovao da ćemo brat i ja biti bolji đaci i ljudi ukoliko nas preko leta povremeno pošalje da radimo za dnevnicu. Govorio je: "Eto, tako će vam izgledati život ukoliko ne budete zagrejali stolicu." Iako sam od tog posla imao lep džeparac, nije mi se dopadalo da mi to bude svakodnevica. Danas, kada sam uspeo u glumačkom poslu, rad na njivi dođe mi kao relaksacija - rekao je Marko prošle godine za "Story" i dodao:

"Ono što me je zapravo navelo da se posvetim poljoprivredi jeste to što sam uvideo da mi nakon vraćenih dugova, plaćenih računa i kupovine osnovnih namirnica, od glumačkog honorara ne ostane mnogo. Rešenje sam pronašao u dodatnom poslu, a zahvaljujući tome, smatram da ću sutra moći da biram uloge".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...