prvi susret glumačkog para

Slobodu i Vojina gledamo u Tajnama vinove loze, a OVAKO su se UPOZNALI: Neverovatna LJUBAVNA PRIČA!


Ljubav između glumaca Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića rodila se potpuno spontano, a danas važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj sceni
 

Celebrities 09.02.2021. - 21:25h Autor: Stil/Blic
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković igraju glavne likove u popularnoj seriji "Tajne vinove loze", dok njihov privatni život već godinama intrigira javnost.

 

Vojin je jednom prilikom govorio o njihovom prvom susretu.

 

"Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio",  pričao je Vojin i dodao kroz osmeh.

 

"Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.


"Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se s time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom", rekla je ranije za "Gloriju" Sloboda.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Kurir / Dragana Udovičić

"Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

 

Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju - rekla je glumica koja je 13 godina u srećnom braku sa Vojinom.

 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova", a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice jer su tada oboje imali partnere. Poznanstvo iz "Zone" pretvorilo se tokom snimanja drugog zajedničkog filma "Pljačka Trećeg rajha" u blisko prijateljstvo. Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom. Roditelji su ćerki bliznakinja - Vere i Mile.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...