glasine su bile tačne

Glumica je raskinula veridbu, a sada je njeno srce osvojio 10 godina mlađi pevač: O ovom paru bruji svet! (FOTO)

Britanski pevač za kojim lude devojke širom sveta, osvojio je lepu glumicu koja je kako tvrde izvori bliski paru veoma brzo pala na njegov šarm

Celebrities
16:59h Autor:
Glumica je raskinula veridbu, a sada je njeno srce osvojio 10 godina mlađi pevač: O ovom paru bruji svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Olivija Vajld (36) i britanski muzičar Hari Stajls (36) glavna su tema svih stranih medija nakon što su isplivale fotografije na kojima se drže za ruke na venčanju pevačevog menadžera Džefri Azofa.

Spekulacije o novom ljubavnom paru krenule su nakon upoznavanja na snimanju filma "Don't Worry Darling", a zatim je Olivija uslikana kako ulazi u njegovu vilu u Los Anđelesu. Pretpostavlja se da se hemija javila tokom saradnje na setu.

A sada su šuškanja dobila svoju potvrdu, iako se nisu oglašavali u medijima.

Kim Novak (87) otkrila zašto je napustila Holivud i kako provodi dane bez ljubavi svog života: Bilo je zastrašujuće!

Olivija Vajld i Hari Stajls
foto: Profimedia

Ljubav holivudske glumice i bivšeg člana benda "One Direction" bukti snažnim plamenom, barem tako tvrdi izvor poznat portalu People koji je nedavno progovorio o detaljima ove romanse.

"Olivija i Hari deluju 'vrlo ozbiljno' i 'svaki trenutak provode zajedno', otkrio je izvor blizak paru kojeg paparaci proteklih nedelja prate u stopu i dodao da se par nakon kratke pauze sa snimanjima vratio na set, što je jedan od razloga za njihovo zbližavanje.

Olivija Vajld i Hari Stajls
foto: Profimedia

"Njihova hemija je veoma vidljiva, rekao je ranije izvor za People otkrivši da druženja nastavljaju i van seta.

Da su ludi jedno za drugim dokazuju i najnovije fotografije uslikane u šetnji Santa Barbarom.

S obzirom na to da tokom pandemije nema previše toga posla, par se našao se s nekoliko prijatelja, pa su uživali u druženju na svežem vazuhu.

Olivija Vajld i Hari Stajls
foto: Profimedia

Da podsetimo, Olivija je iznenada raskinula sedmogodišnju veridbu s kolegom Džejsonom Sudeikisom sa kojim ima dvoje dece- sina Otisa (6) i ćerku Dejzi (4).

Niko nije ni slutio da će raskinuti, a nije poznato da li je Olivija ostavila Džejsona zbog Harija. Sudeći po komentarima njenih prijatelja, s poznatim pevačem se zbližila nakon što je raskinula veridbu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs