Ljubav cveta

Mnogi kažu da njih dvoje izgledaju kao majka i sin: Glumica otkrila detalje iz braka sa 10 godina mlađim čovekom!

A šta im ko može, kad oni uživaju u ljubavi?

Celebrities
Autor:
Mnogi kažu da njih dvoje izgledaju kao majka i sin: Glumica otkrila detalje iz braka sa 10 godina mlađim čovekom!
Foto: Profimedia

Indijska lepotica Prijanka Čopra(38) odradila je seksi snimanje za englesko izdanje magazina Elle i progovorila o svom odnosu s 10 godina mlađim mužem Nikom Džonasom.

Prijanka je ostvarila svetsku slavu 2000. kada je pobedila na takmičenju za Mis sveta, a istovremeno je postala zvezda u svojoj rodnoj zemlji. Glumica je snimila niz fotografija za Elle na kojima je pokazala svoje savršeno istrenirano telo, a u intervjuu je otkrila da je bila šokirana kada ju je Nik zaprosio nakon dva meseca veze.

Par je započeo vezu u maju 2018. i pevač ju je zaprosio već 19. julu iste godine, dan nakon njenog 36. rođendana dok su bili na romantičnom putovanju na grčkom ostrvu Kreti.

"Nisam očekivala veridbu u toj fazi naše veze. Bili smo dva meseca zajedno! Mislila sam da bi se moglo dogoditi, ali svejedno mi je bio potpuni šok. Ali povratila sam svoju kontrolu i samo se prepustila svemu", ispričala je Prijanka.

Otkrila je kako su se pre nego su započeli vezu poznavali ranije i sretali tu i tamo dve godine. Znali su da se čuju putem poruka i deo nje je hteo nešto ozbiljnije.

"Ali u tom trenutku sam isto uzela pauzu od muškaraca i nisam htela nešto romantično. Ipak, uvek je nešto postojalo u vezi Nika i zato smo ostali u kontaktu bez obzira gde se nalazili. I jedna stvar koju morate znati o mom mužu je da kad nešto odluči da želi nešto, to će i dobiti! Kad zna, zna. I jednostavno sebi ne možete pomoći s tim njegovim samopouzdanjem i samo se na kraju prepustite", objasnila je Čopra.

Par se venčao u decembru 2018., a trenutno zbog svojih poslova imaju problema s vremenom pa su postavili jedno pravilo. "Viđamo se svake tri nedelje. Bez obzira gde smo u tom trenutku u svetu, doletimo jedno k drugome barem jednom mesečno i skupa smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se venčali. Inače se nikad ne bismo videli", istaknula je glumica.

Inače, svojevremeno su Prijanku i Nika zezali da na fotografijama, koje objavljuju na Instagramu, izgledaju poput majke i sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs