Ljubavna priča

Zbog nje je ostavio devojku, zanemario 7 godina veze: Kako je Ana Ivanović zavela Bastijana? (FOTO)

Nemački mediji su tada pričali kako je Bastijan sve ostavio zbog zavodnice sa Balkana

Vip priča
Autor:
Zbog nje je ostavio devojku, zanemario 7 godina veze: Kako je Ana Ivanović zavela Bastijana? (FOTO)
Foto: Profimedia

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger zajedno su od 2014., a sve je počelo kada je Ana fudbalera nominovala za Ledeni izazov.

Ana Ivanović (32) i fudbaler Basijan Švajnštajer (36) imaju brak na kojemu im mnogi zavide, a privlače pažnju gde god se pojave.

Par trenutno uživa na odmoru u španskom gradu Palma de Majorka sa sinovima, dvogodišnjim Lukom i 11-mesečnim Leonom. Ana, nekad prva teniserka sveta, na plaži je pokazala savršenu figuru u crnom bikiniju, a i Bastijan je u prilično dobroj formi.

foto: Profimedia

Par nije skidao osmehe s lica dok su se igrali s ecom i nosili ih u naručju u vodu. Iako je sada sve idilično među slavnim supružnicima, početak njihove veze bio je obeležen skandalom i negativnim naslovima.

Naime, Švajnštajger je imao devojku, glumicu i manekenku Saru Brander (31), s kojom je bio u vezi sedam godina, čak su i živeli skupa. Svi su očekivali da će par uskoro krunisati svoju vezu brakom, ali onda je procurela vest da Bastijan voli Anu.

Šuškalo se da su se Bastijan i Ana zaljubili 2014. nakon što su neko vreme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominovala fudbalera za ledeni izazov. Potom je on uzvratio nominacijom njenom bratu Milošu.

foto: Profimedia

"Na početku su Bastijan i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje da govori o njemu", izveštavali su nemački mediji. Ulazili su u detalje o Ani, govoreći kako je Bastijan ostavio devojku zbog zavodnice sa Balkana.

Čak su u nemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su usporedili Saru s Anom. Istakli su da je teniserka brineta i škorpija u horoskopu, a da je manekenka plavuša i strelac. Pri tome su pisali da Ana govori ruski, engleski, nemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sara samo nemački i engleski.

Komentarisali su da je teško odrediti koliko Sara zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet miliona evra, dok sada prema podacima ima imovnu vrednu 16 miliona dolara. Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sara.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs