ljubav

Ljubavna priča Brusa Springstina: Oženio ljubavnicu, brak preživeo i preljubu!


Iako je njihova ljubavna priča započela u 80-im godinama prošlog veka, kada je Brus Springstin još bio u braku s glumicom Džulijanom Filips, venčanje s pratećom pevačicom njegovog benda održano je tek 1991. godine

Vip priča
13:18h Autor:
Ljubavna priča Brusa Springstina: Oženio ljubavnicu, brak preživeo i preljubu!
Foto: Profimedia

Slavni američki rok muzičar Brus Springstin danas slavi 71. rođendan u društvu supruge Pati Skialfe (67) sa kojom je u braku 29 godina.

Kako je počela njihova ljubav?

Pati je postala članica E Street Banda 1984. godine, nekoliko dana pre početka njegove turneje "Born in the U.S.A.", a svoj prvi nastup s bendom imala je 29. juna u Minesoti.

Između dvoje muzičara se rodilo prijateljstvo, a mnogi se danas slažu da je između njih vladala neverovatna hemija.

foto: Profimedia

Međutim, samo tri meseca kasnije Springstin je nakon koncerta u Los Anđelesu upoznao 11 godina mlađu glumicu Džulijan Filips.

Ljubav je ubrzo planula i samo osam meseci kasnije par je počeo sa planovima za venčanje.

Glumica nije želela veliku svadbu, te su sudbonosno "da" izgovorili u malenom gradiću Lake Osvego 1985.godine, gde su živeli njeni roditelji, daleko od medija.

U to vreme, čini se, bio je zaista zaljubljen u svoju tadašnju suprugu i često joj je iza pozornice pevao pesmu Elvisa Prislija "Can't Help Falling in Love", a ona ga je gledala s obožavanjem. Navodno je njihovo venčanje slomilo srce Pati Skialfi, ali to razočaranje nije dugo trajalo.

Ubrzo je Pati postala gotovo ravnopravna na pozornici, ali i iza nje, a par je snimljen kako razmenjuje nežnosti u Rimu. Sve više vremena počeli su da provode zajedno, a mnogi su tvrdili da je Pati sve ono što njegova supruga nije - Džulijan je bila nežna plavuša, dok je crvenokosa Pati bila devojka koja ga je razumela i tip osobe s kojom je, kako su je neki opisali, uvek mogao popiti pivo i razgovarati o svemu.

"Pati je dugo vremena skrivala svoja osećanja. Oni su zaljubljeni i sjaje. Provode puno vremena zajedno i čini se da su oboje izgubili glavu jedno za drugim", otkrio je 1988. izvor blizak paru, uz to otkrivši kako je jedina osoba koja nije bila svesna situacije, niti sumnjala, bila Springstinova supruga Džulijan.

Ljubavna priča najlepše kraljice na svetu: Evo kako je planula ljubav na prvi pogled sa kraljem Jordana!

foto: Profimedia

"Ja jednostavno nisam znao kako da budem suprug, rekao je jednom prilikom Brus o svom braku sa Džulijan a u svojoj autobiografiji "Born to Run" otkrio je kako su ga odmah počele opsedati negativne misli o braku.

Nije znao kako da razgovara s Džulijan, ali je sa Pati imao savršenu komunkaciju.

Šuškanja da Brus i Pati imaju ljubavnu aferu postajala su sve glasnija, a neverovatna hemija koja je vladala između njih na pozornici dodatno je budila sumnju.

"Džulijan nije shvatala da je Patti postala njena konkurencija. Čitala je pisma Brusovih fanova i kada bi neko spomenuo Pati, odmah bi to pokazala suprugu", otkrio je jedan prijatelj slavnog muzičara.

S obzirom na to da je ona bila jedina žena u bendu, Džulijan je verovala kako je zbog toga u podređenom položaju i podsticala je supruga da Pati daje više prostora na sceni. On ju je poslušao, ali Pati je dao i više mesta u svom ljubavnom životu.

Njegov život obeležili su skandali, a nedostatak oca mu je uništio detinjstvo: Životna priča Dr Jovana Marića!

foto: Profimedia

Za njihovu aferu saznalo se 1988. godine kada su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na balkonu jednog rimskog hotela.

Nakon što su paparaci sve zabeležili, pevač se našao u centru skandala.

"Čim sam shvatio koliko je to između mene i Pati ozbiljno, sve sam priznao Džulijan, ali nije bilo lepog načina da to izvedem. Znao sam da ću povrediti osobu koju volim. Insistirao sam na tome da naš razvod ostane privatna stvar i zato nismo dali nikakvo javno soapštenje, ali to je samo izazvalo dodatnu bol, senzacionalizam i skandal kada je vest procurila u javnost. Ionako tešku stvar nepotrebno sam učinio još težom", priznao je.

"Bilo mi je stalo do Džulijan i njene porodice, a način na koji sam sve to odradio nešto je zbog čega dan danas žalim. Ona je bila mlada, njena karijera tek je počinjala, a ja sam s 35 godina samo delovao kao ostvaren i zreo muškarac. Iznutra sam bio emotivno prazan. Ona je diskretna i pristojna žena koja se s puno vere nosila sa mnom i mojim problemima, ali na kraju dana nismo znali kako dalje. Stavio sam je u tešku situaciju, izneverio je kao muškarac i partner, priznao je.

Kad je njihov razvod okončan, Springstin je započeo zajednički život sa Pati.

"Imala je razumevanja za to ko sam i šta sam, razumevanja za moje životne odluke. Poznavala je te male uvrnute delove moje ličnosti, znala je kako da se nosi sa tim i kako živi sa mnom bolje od mojih prethodnih partnerki", rekao je.

Par je sudobnosno "da" izgovorio 1991. godine, a u braku su dobili troje dece, ćekku Džesiku Rae i sinove Sama Rajana i Evana Džejmsa.

Veliku dozu razumevanja Pati je pokazala i 2010. godine kada su američki mediji počeli da bruje o Brusovoj aferi s tada 45-godišnjom An Keli, udatom domaćicom i majkom iz Nju Džersija.

Pevač i An upoznali su se u lokalnoj teretani 2005. godine, a baš kao i u slučaju afere s Pati, ta veza bila je javna tajna.

Za nju se možda ne bi ni saznalo da Anin suprug Arthur Keli nije podneo zahtev za razvod u kojem je jasno naveo zbog čega želi razvod.

An i Artur su stavili tačku na brak, ali brak Pati i Brusa je preživeo preljubu.

Zbog fatalne koleginice ostavio suprugu: Ljubavna priča Brusa Springstina koja traje 27 godina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs