ona mu je najveća podrška

Zbog fatalne koleginice ostavio suprugu: Ljubavna priča Brusa Springstina koja traje 27 godina! (FOTO)

Iako je njihova ljubavna priča započela u 80-im godinama prošlog veka, kada je Brus Springstin još bio u braku s glumicom Džulijanom Filips, venčanje s pratećom pevačicom njegovog benda održano je tek 1991. godine. Ove godine proslavili su 27 godina braka, tokom kojeg su dobili i troje dece, a svo to vreme ona je uvek bila uz njega, na pozornici i van nje

Vip priča
Autor:
Zbog fatalne koleginice ostavio suprugu: Ljubavna priča Brusa Springstina koja traje 27 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada su 8. juna 1991. godine u 20 sati uveče uz sveće, ispred najdražih članova porodice i prijatelja, razmenili venčane zavete, verovatno niko nije verovao da će taj brak potrajati, posebno jer je "The Boss" već imao brak iza sebe. Uprkos svemu, pa i navodnoj vanbračnoj aferi, koju je Brus Springstin imao s izvesnom En Keli, brak s Pati Skialfom, članicom njegovog pratećeg benda "E Street", danas je, 27 godina kasnije, čvršći nego ikada, a gosti sa njihovog venčanja još se uvek rado sećaju cveća, kao i svadbene torte na četiri sprata.

Oni su dokaz da za pravu sreću nije potreban nikakav papir: Holivudska ljubavna priča duga 35 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

"Pati nije imala brak iza sebe, zato je htela da to bude njen dan iz snova - i dobila ga je", rekao je neko od gostiju.

A kako je sve počelo?

Oboje rođeni u Nju Džersiju, muzičke karijere su započeli u isto vreme, 80-ih godina. Iako je Springstin bio četiri godine stariji, kretali su se u istim krugovima. Upoznali su se 1980. u baru "Stone Pony", četiri godine prije početka čuvene turneje "Born In the U.S.A", a Pati je u to vreme otišla i na audiciju koja je bila raspisana za prateće vokale Springstinu.

Neobična ljubavna priča Mišel Fajfer: Poznata glumica otkrila tajne 25 godina dugog braka! (FOTO)

foto: Profimedia

Da je bila dobra muzičarka i pevačica, govori i to da je dobila priliku i postala jedina ženska članica Brusovog "E Street" benda, a hemija među njima na pozornici bila je očigledna svima. Njih dvoje često su znali na koncertima da pevaju duete koji su bili prepuni strasti, ali uprkos svemu, 1985. Brus Springstin se oženio manekenkom i glumicom Džilijan Filips.

U to vreme, čini se, bio je zaista zaljubljen u svoju tadašnju suprugu i često joj je iza pozornice pevao pesmu Elvisa Prislija "Can't Help Falling in Love", a ona ga je gledala s obožavanjem. Navodno je njihovo venčanje slomilo srce Pati Skialfi, ali to razočaranje nije dugo trajalo.

Ljubavna priča Barbre Strejsend i Džejmsa Brolina: On je jedan od retkih koje je zavela iskrenost! (FOTO)

Ubrzo je Pati postala gotovo ravnopravna na pozornici, ali i iza nje, a par je snimljen kako razmenjuje nežnosti u Rimu. Sve više vremena počeli su da provode zajedno, a mnogi su tvrdili da je Pati sve ono što njegova supruga nije - Džulijan je bila nežna plavuša, dok je crvenokosa Pati bila devojka koja ga je razumela i tip osobe s kojom je, kako su je neki opisali, uvek mogao popiti pivo i razgovarati o svemu.

"Pati je dugo vremena skrivala svoja osećanja. Oni su zaljubljeni i sjaje. Provode puno vremena zajedno i čini se da su oboje izgubili glavu jedno za drugim", otkrio je 1988. izvor blizak paru, uz to otkrivši kako je jedina osoba koja nije bila svesna situacije, niti sumnjala, bila Springstinova supruga Džulijan.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

foto: Profimedia

U svojim memoarima Springstin je otkrio da je trebao da se oženi mladom i prelepom plavušom kako bi shvatio da je žena koju istinski voli zapravo ona s kojom svako veče deli pozornicu. Isto tako, priznao je da je u životu povredio mnogo žena, iako to nije hteo.

"Postojao je taj deo mene koji je bio emocionalno hladan i okrutan. Taj deo je želeo jedino da povredi i napakosti onima koji su me voleli", otkrio je Springstin, dodavši kako te frustracije nosi iz detinjstva i od oca koji je imao problema s besom: "Voleo me, ali nikada nije mogao da me podnese".

Zato ne čudi to da je sve češće počeo da se svađa sa Džulijan, pokušavajući da je na sve načine emocionalno povredi, i da sve više vremena provodi sa Pati.

Horoskop otkriva: Koja slabost sprečava svaki horoskopski znak da pronađu pravu ljubav?

foto: Profimedia

"Pati je imala nešto u sebi napunjeno seksualnošću: mogla je da te zavede u trenu, ali i napravi ljubomornim."

Te 1988. godine Džulijan je podnela papire za razvod, a on je završen u martu 1989. Nešto nakon što se rastao s njom Pati i Brus su započeli zajednički život.

"Pati je oduvek bila zaljubljena u Brusa, zato nije bilo neko preveliko iznenađenje to kada su napokon postali javno zajedno", rekao je izvor blizak paru.

Njena ljubav ga je spasila: Zbog nje se odrekao svih svojih poroka i vratio jači nego ikad! (FOTO)

foto: Profimedia

Godine 1990. preselili su se u Los Anđeles i dobili prvo dete - Evana - a godinu kasnije venčali su se i dobili ćeku Džesiku. Godine 1993. rodio se i Samjuel, a cela porodica se vratila tamo gde je sve i počelo - u Nju Džerzi.

Upravo mu je ona najveći oslonac, posebno nakon što je u 60-im godinama, baš poput svog oca, započeo borbu s depresijom.

Ono na čemu je insistirala bilo je da on obavezno kuva svakog jutra za svoju decu, govoreći da će itekako brzo odrasti i otići od kuće. U svojoj autobiografiji "Born to Run" Springstin je progovorio i o tome:

Kada smo postali roditelji, Pati i ja smo odmah znali da će nam oni postati prioritet. Sve turneje radile su se tako da se ne poklapaju sa školskim obavezama, važnim događajima, njihovim rođendanima, a uz njenu organizovanost i planiranje, u tome smo i uspeli.

Trudio sam se svim silama da ne budem odsutan u njihovim životima, ali to u mom poslu nije uvek moguće, zato je Pati zaslužna za njihovo vaspitanje, kao i za to da me vodi kada mi se čini da sam promašio put".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs