PORUKA ZETU

Otac Megan Markl otkrio kakav odnos ima sa princem Harijem: Obećaj mi da nikada nećeš dići ruku na moju ćerku! (FOTO)

U svom prvom javnom pojavljivanju nakon velikog skandala koji je priredio ćerki Megan Markl i britanskoj kraljevskoj porodici uoči njenog venčanja s princom Harijem, Tomas Markl je ispričao detalje svog odnosa s novopečenim zetom i pokajao se za svoje greške iz prošlosti

Vip priča
10:58h Autor:
Otac Megan Markl otkrio kakav odnos ima sa princem Harijem: Obećaj mi da nikada nećeš dići ruku na moju ćerku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Otac vojvotkinje Megan Markl, Tomas Markl pre nekoliko dana je obavio svoj prvi televizijski intervju i to za velikog Pirsa Morgana i emisiju "Good Morning Britain". Tada je rekao sve što je proteklih nekoliko nedelja imao na duši i izvinio se javnosti, ali i ćerki na svom neodgovornom ponašanju, kada je uzeo novac od paparaci fotografa.

Veliki skandal s lažnim fotografijama dogodio se nekoliko dana uoči venčanja Megan Markl i princa Harija, na koje Tomas nije ni stigao. Kako je saopšteno, gospodin Markl je doživeo srčani udar i morao je na hitnu operaciju, od koje se sada oporavio.

Prvi put bez princa Harija da joj drži strah: Megan Markl napravila gaf! (FOTO)

foto: Profimedia

"Shvatio sam da je to što sam napravio bila jedna velika greška, ali ne mogu da povučem nazad svoja dela", započeo je 73-godišnjak koji je Megan dobio u braku s bivšom suprugom, Dorijom Regland.

Markl se dotakao i svog izbivanja s kraljevskog venčanja godine i rekao kako još uvek to ne može da prežali. "Megan je bila predivna, plakao sam gledajući je. Bio sam neverovatno ponosan i ne pamtim lepši trenutak od tog u svom životu. Celi svet je gledao u moju ćerku. Nesrećna stvar u svemu tome je da sam to propustio i da je nisam otpratio do oltara. Žalim zbog toga, ali srećan sam kako je na kraju sve ispalo", rekao je Tomas, a onda se zahvalio princu Čarlsu što je to odradio umesto njega.

Megan Markl ponovo u centru pažnje: Još jedno kraljevsko venčanje! (FOTO)

1 / 10 Foto: Profimedia

"Ne znam uopšte ko bi bio bolja osoba za tu ulogu od gospodina Čarlsa. Bio je vrlo zgodan, a ja sam bio pomalo ljubomoran jer sam hteo da budem na tom mestu, ali hvala Bogu da je on na kraju uspeo ono što ja nisam mogao", naglasio je Meganin otac koji još uvek nije imao prilike da lično upoznati zeta.

Iako se nisu još sreli, princ i Tomas su nekoliko puta razgovarali telefonom, a u jednom od poziva Hari ha je pitao za Meganinu ruku. "Hari je putem telefona tražio Meganinu ruku, a ja sam mu rekao: Ti si džentlman, obećaj mi da nikada nećeš dignuti ruku na moju ćerku i dobićeš moje dopuštenje", prisetio se Markl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs