pogledajte

Prvi put bez princa Harija da joj drži strah: Megan Markl napravila gaf! (FOTO)

Baš svaki njen korak gleda se kroz lupu, zato ne čudi što nije trebalo mnogo da se na Internetu pojavi snimak koja otkriva kako je vojvotkinja od Saseksa pogrešila u protokolu. Izlazeći iz voza, s kraljicom Elizabetom II uputila se prema automobilu, ali zaboravila je ko od njih dve treba prvo da uđe

Vip priča
Autor:
Prvi put bez princa Harija da joj drži strah: Megan Markl napravila gaf! (FOTO)
Foto: Profimedia

U Velikoj Britaniji odigrao se dan koji je ušao u istoriju. Samo mesec dana nakon venčanja, Megan Markl se pridružila kraljici Elizabeti II na uzbudljivoj vožnji vozom od Londona do Češirea, a nakon celonoćnog putovanja vojvotkinja i 92-godišnja vladarka napokon su stigle na odredište.

Iako se za ovaj događaj pripremala nedeljama, posebno jer je ovo njeno prvo pojavljivanje bez supruga, princa Harija, koji joj je do sada uvek uskakao na događanjima i napominjao šta i kako mora da radi, vojvotkinji od Saseksa dogodio se popriličan gaf.

Iako su iz kraljevskog voza, na stanici Runkorn, izašle po protokolu pa uz pratnju krenule prema automobilu koji ih je već čekao, Megan Markl se zbunila pri ulaku u automobil. Snimak tog događaja već se pojavio, a na njima se vidi zbunjena 36-godišnja vojvotkinja koja nije sigurna koja od njih dve treba prva da uđe u automobil.

Nakon što je prvo propustila kraljicu da ona uđe prva, Megan je odlučila da se pita kraljicu: "Šta vi želite?"

Neki tvrde kako je Megan propustila 92-godišnju kraljicu da uđe prva, kako bi mogla i prva da izađe kada stignu na konačnu destinaciju, iako su je dobro uputili da upravo ona ulazi u automobil pre kraljice, ali, čini se da je taj deo uspela da zaboravi. Na kraju je Megan ipak ušla prva u automobil, a kraljica tek nakon nje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs