pročitajte

Megan i Hari više ne kriju uzbudljivu vest: Ovako će izgledati njihov život u narednom periodu! (FOTO)

Kraljevski par oduševio svet srećnim vestima

Vip priča
13:56h Autor:
Megan i Hari više ne kriju uzbudljivu vest: Ovako će izgledati njihov život u narednom periodu! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl objavili su velike i uzbudljive novosti koje će zasigurno usrećiti njihove obožavaoce širom sveta.

Nedavno venčani kraljevski par ove jeseni planira da se upusti u svoju prvu turneju, a sudeći prema saopštenju iz Kensingtonske palate, njihovo putovanje obuhvatiće veliki broj zemalja Komonvelta.

Prva stanica na kraljevskoj turneji će biti Australija u kojoj nameravaju da prisustvuju otvaranju "Invictus" igara u Sidneju koje će se održati krajem novembra. Dok su na toj strani sveta, par želi da iskoristi priliku i posetiti Fidži, Kraljevinu Tongu i ostrvsku državu Novi Zeland.

Spremni za novu ulogu: Princ Hari i Megan Markl ne kriju da jedva čekaju prinovu! (FOTO)

foto: Profimedia

"Njihova kraljevska veličanstva pozvana su u posetu Australije i Novog Zelanda od strane vlada spomenutih država. Vojvoda i vojvotkinja će posetiti zemlje Komonvelta koje uključuju Fidži i Tongu na zahtev Ministarstva spoljašnjih poslova i Komonvelta.", stoji u saopštenju palate Kensington.

Bajkovita destinacija: Procurela informacija gde su princ Hari i Megan otišli na medeni mesec - jedno noćenje iznosi 4000 funti! (FOTO)

1 / 3 Foto: Profimedia

Iako trenutno nisu objavljeni nikakvi konkretni detalji njihove nadolazeće turneje, ova vest u koraku je s Harijevom novom ulogom ambasadora za mlade u Komonveltu, pozicijom u koju će, prema svemu sudeći, biti uključena i njegova supruga Megan, kako je otkrio u aprilu kada je izjavio: "U svojoj budućoj ulozi, radiću na pružanju podrške kraljici, svom ocu princu od Velsa, svom bratu Vilijamu, dakle svima koji znaju da su mladi ljudi odgovor na izazove današnjice. Takođe sam neverovatno zahvalan što će žena kojom ću se uskoro oženiti, Megan, biti deo mog zadatka zbog kojeg je i ona izuzetno uzbuđena".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs