PRIORITET BRAČNOG PARA

Spremni za novu ulogu: Princ Hari i Megan Markl ne kriju da jedva čekaju prinovu! (FOTO)

Nakon što su pred 600  gostiju u dvorcu Vindzor izrekli sudbonosno "da", princ Hari i Megan Markl složili su se u još nečem. Zajedno žele da osnuju porodicu, a planiraju to što je brže moguće

Vip priča
Autor:
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl se nadaju da će što pre postati roditelji i zasnovati porodicu.

 

"Imati decu definitivno je njihov trenutni prioritet", rekao je za američki "UsWeekly" izvor blizak kraljevskom paru i dodao: "Žele da zasnuju porodicu odmah i pokušaće to da ostvare što je moguće pre".

 

Inače, par je već nekoliko puta tokom zvaničnih događaja dao da se nasluti kako se raduju prinovi i budućim naslednicima. Toekom jedne posete dečjoj ustanovi u martu pred Megan je na stolu bio ceo niz proizvoda za bebe, na šta je onda rekla: "Sigurna sam da će nam to u jednom trenutku sve trebati", dok se Hari veselo osmehnuo.

 

Medeni mesec za kraljevski par: Ovde će Megan Markl i princ Hari uživati! Poludećete kada vidite kako izgleda (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Da imaju iste zamisli i poglede na budućnost videlo se već i pri objavi veridbe kada su u prvom službenom intervjuu rekli da su se usuglasili da žele decu nakon što uplove u bračnu luku.

 

Pred novopečenim vojvodama od Saseksa sada je mnogo obaveza, a najviše pritiska je na 36-godišnjoj Megan koja prolazi kroz šestomesečni kurs učenja kraljevskih protokola, manira i istorije kako bi se što bolje uklopila u monarhiju i kvalitetno obavljala svoje zadatke kao vojvotkinja.

 

Princ Hari i Megan primorani da vrate sve svadbene poklone vredne 8 miliona evra: Evo zašto!

foto: Profimedia

Novopečeni supružnici navodno su trenutno na medenom mesecu, čiju su lokaciju, uprkos velikom interesovanju medija i javnosti, uspeli da zataškaju.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs