Burne svađe

U palati nikad nije dosadno: Ovi članovi kraljevske porodice se nikako ne podnose! (FOTO)

Iza zatvorenih vrata Bakingamske i Kensingtonske palate u kojoj žive mlađi članovi, ponekad se događaju prave porodične drame

Vip priča
Autor:
U palati nikad nije dosadno: Ovi članovi kraljevske porodice se nikako ne podnose! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najpoznatija kraljevska porodica na svetu u javnosti uvek održava imidž idealne porodice u kojoj se svi članovi žive u večnoj slozi. No kao i u svakoj drugoj porodici u njoj su odnosi daleko od idealnih, a dolaskom novih članova nesuglasice još više dolaze do izražaja.

Dolazak Megan Markl u kraljevsku porodicu uneo je nemir, a jesu li odnosi između nje i jetrve Kejt Midlton zategnuti i da li je to uzrokovalo i raskol među prinčevskom braćom, znaju samo akteri te priče, no gde ima dima, ima i vatre…

Iza zatvorenih vrata Bakingamske i Kensingtonske palate u kojoj žive mlađi članovi, ponekad se događaju prave porodične drame. No iako je diskrecija u njihovim slučajevima zagarantovana, ponekad ipak u javnost procure skandali i nesuglasice. Tokom zadnjih decenije kraljevska porodica je proživela i brojne drame, a neki njeni članovi i do danas nisu izgladili sve nesuglasice.

Kamila, vojvotkinja od Kornvola i Kejt Midlton

Njih dve danas u javnosti deluju kao dobre prijateljice, a neretko su uhvaćene objektivom dok prijatne čavrljaju stojeći jedna pored druge na raznim kraljevskim događanjima. Ali nije uvek bilo tako, pogotovo ne u početku. Autor knjige 'Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne' Kristofer Anderson, otkrio je da je Kamila želela da Vilijan raskine sa Kejt, a navodno je čak i svog supruga, princa Čarlsa molila da se umeša i naredi Vilijamu da okonča vezu. Kamili se navodno nije nimalo svidelo to što javnost obožava Kejt, dok prema njoj nije nimalo blagonaklona, a niko nije bio srećniji od nje kad je par nakratko prekinuo svoju vezu.

Kamila je uplela svoje prste u raskid Kejt i Vilijama: Lepa je, ali nedovoljno pametna! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta II i Džejms Midlton

Kejtin mlađi brat Džejms Midlton navodno je uspeo da naljuti kraljicu i to zbog reči izgovorenih u jednom intervjuu. Džejms je izjavio novinarima da je ponekad frustrirajuće biti Kejtin brat jer je njegov rad zasenjen kraljevskim statusom starije sestre.

"I na stranu činjenica da sam ja brat nekog jako važnog, ja sam na kraju krajeva samo Džejms", rekao je mlađi Midlton. Taj intervju se nije baš dopao kraljici koja nikako ne voli kada članovi kraljevske porodice ili osobe koje su im bliske u intervjuima govore o drugim članovima britanske monarhije.

Brat Kejt Midlton progovorio o najtežoj borbi sa depresijom: Krio sam od porodice!

foto: Profimedia

Sara Ferguson i princ Filip

Za netrpeljivost princa Filipa i bivše snaje Sare Ferguson znaju mnogi, a uoči nedavnog venčanja princeze Judžin to je ponovo postalo glavna tema jer su se mnogi pitali kako će to izgledati kad se popularna Fergi i bivši joj svekar nađu jedno pored drugoga. Na kraju je, barem za javnost, sve opet izgledalo idealno, a Fergina ćerka je imala svoje bajkovito kraljevsko venčanje bez ijednog skandala.

Iako su Fergi i princ Endrju i nakon razvoda 1996. ostali dobri u odnosima, čini se da joj jedino njegov otac, princ Filip, nije oprostio ono što je napravila. Tenzije su navodno počele nakon što su paparaco fotografije na kojima je Sara Ferguson koja je očigledno imala aferu su financijskim savetnikom Džonom Brajanom.

O tome se pisalo mesecima, a Fergi i princ Filip su od tada na ratnoj nozi, a čak se priča da je ne tako davno bivša snaja, uoči dolaska princa Filipa, morala da napusti dvorac Balmoral, gde se bila pridružila porodici koja je tamo bila na odmoru.

Od najboljih prijateljica do žestokih suparnica: Ovo je prava istina o odnosu princeze Dajane i Sare Ferguson! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljevska porodica i porodica Spenser

Nakon tragične pogibije princeze Dajane, njena porodica, Spenserovi bili su strahovito ljuti i uvređeni zbog načina kako se prema njoj, čak i nakon smrti, odnosila kraljevska porodica. U govoru na Dajaninoj sahrani, njen brat Čarls Spenser prozvao je kraljevsku porodicu nazvavši sestrinu titulu bizarnom.

Rekao je da njoj nije trebala kraljevska titula da bi bila voljena širom sveta. Njegovi komentari navodno su duboko uznemirili kraljicu, koja je kako kažu izvori, bila razočarana i tužna zbog govora. Lord Spenser bio je s ostalim članovima porodice na venčanju princa Harija i Megan Markl, ali zanimljivo je da je na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton porodica Sprenser sedela pored porodice Midlton.

Ko je Kiti Spenser: Nije krila vezu sa razvedenim tajkunom, ceo svet je poredi sa princezom Dajanom! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs