Život daleko od palate

Ovo su deca Kamile Parker: Imaju dobar razlog zašto ne žele da se pojavljuju u javnosti! (FOTO)

Dok Kamilu često viđamo na fotografijama sa prinčevima Vilijamom i Harijem, sa kojim se očigledno dobro slaže, na kraljevskim događajima ne viđamo i njenu decu

Vip priča
Autor:
Ovo su deca Kamile Parker: Imaju dobar razlog zašto ne žele da se pojavljuju u javnosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kamila Parker Bouls se udala za princa Čarlsa 2005. godine nakon dugogodišnje ljubavne afere sa budućim kraljem. Za njihovu vezu se znalo još tokom Čarlsovog braka sa princezom Dajanom, a kao što je on imao porodicu tada, imala je i ona.

Kamila se udala za Endrjua Parkera Boulsa 1973. godine i par je dobio dvoje dece, Toma i Loru.

U palati nikad nije dosadno: Ovi članovi kraljevske porodice se nikako ne podnose! (FOTO)

foto: Profimedia

Dok Kamilu često viđamo na fotografijama sa prinčevima Vilijamom i Harijem, sa kojim se očigledno dobro slaže, na kraljevskim događajima ne viđamo i njenu decu.

Međutim, iako nije ni približno poznat u svetu kao njegova kraljevska polubraća Tom Parker Bouls je sam stvorio svoj brend. On je uspešan kritičar hrane koji je napisao 8 kuvara i radio kao voditelj britanske emisije o kuvanju. On nema strah od reflektora i vrlo je opušten pred kamerama tokom intervjua.

800 zvanica sutra će svedočiti spektakularnom venčanju: Zašto Kamila Parker odbija da dođe na svadbu Čarlsove bratanice!

Sa druge strane, Kamilina ćerka Lora Lopez se udala za Harija Lopeza 2006. godine i vodi dosta privatan život. Majka troje dece radi kao kustos u galeriji i vodi povučen život.

Kamila Parker otkrila do sada čuvanu tajnu: Jedna stvar kojoj princ Čarls ne može da odoli! (VIDEO)

U poslednje vreme, tabloidi su iskopali priču kako se Lora i Vilijam nisu baš najbolje slagali kada su se upoznali 1998. godine, jer su oboje krivili roditelja onog drugog zato što su se njihove porodice raspale. Ali te razmirice od pre 20 godina ne objašnjavaju zašto se njih dvoje ne pojavljuju zajedno u javnosti sada, jer kako kažu među njima nema više nesuglasica. Sva Čarlsova i Kamilina deca su bila na venčanjima svoje polubraće i poluseste. Čak je i Lorina ćerka Eliza bila deveruša na venčanju Vilijama i Kejt 2011. godine.

Iza suzdržanog Kamilinog lica skrivao se kontranapad: Šta je sve ljubavnica princa Čarlsa radila princezi Dajani! (FOTO)

foto: Profimedia

Na kraju ostaje pitanje: Da li postoji razlog zašto deca Kamile Parker nisu više angažovana na kraljevskim dešavanjima?

Ispostavlja se da samo zato što im majka nosi tituli vojvotkinje od Kornvola ne znači da i njena deca žele da budu deo tog sveta i namerno su stvorili tu distancu.

"Lora i ja nismo baš deo kraljevske porodice, da budem iskren", izvjavio je Tom u jednoj emisiji. "Moja majka se tako udala. Ona je deo toga. Mi smo deca iz običnog naroda. Samo smo sa strane". I baš tako im se dopada.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs