Ljubazno rekla - Ne

800 zvanica sutra će svedočiti spektakularnom venčanju: Zašto Kamila Parker odbija da dođe na svadbu Čarlsove bratanice!

Radije će taj dan provesti u Škotskoj

Celebrities
Autor:
800 zvanica sutra će svedočiti spektakularnom venčanju: Zašto Kamila Parker odbija da dođe na svadbu Čarlsove bratanice!
Foto: Profimedia

U Velikoj Britaniji ovih dana vlada uzbuđenje jer se sutra očekuje još jedno kraljevsko venčanje.

Sudbonosno Da reći će unuka kraljice Elizabete, princeza Judžin i njen verenik Džek Bruksbenk. Međutim, ovo spektakularni događaj propustiće važna članica britanske kraljevske porodice - supruga princa Čarlsa, vojvotkinja Kamila Parker.

Ona navodno neće biti u mogućnosti da dođe na ceremoniju zbog poslovnih obaveza koje je prethodno dogovorila u Škotskoj. 71-godišnja vojvotkinja ima nekoliko dogovorenih angažmana u blizini porodičnog doma u Hajlendsu, gde obično boravi sa suprugom Čarlsom.

Novinarka i poznavalac pravila kraljevske porodie Viktorija Arbiter tvrdi da je to sasvim očekivano, budući da se radi o unapred dogovorenim zvaničnim dužnostima.

Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom: Renoviranje koštalo skoro 2 miliona funti!

foto: Profimedia

"Znam da zvuči čudno što Kamila neće biti na venčanju Čarlsove nećake, ali stvari su se tako složile. Pripadnici kraljevske porodice ne vole da razočaraju, a budući da je ranije obećala da će posetiti školu u Škotskoj, njena dužnost je ipak ispred svega ostalog. Naime, taj događaj dogovoren je davno pre nego što je Judžin odredila datum venčanja. Zbog toga će Kamila radije propustiti kraljevsko venčanje i obaviti svoju dužnost", kaže Arbiter i dodaje:

"Članovi kraljevske porodice inače često propuštaju porodične događaje zbog unapred dogovorenih dužnosti."

Bez obzira na odsustvo Kamile, u Vindsoru se za sutra očekuje 800 zvanica koje će svedočiti spektakularnom venčanju, a OVDE pročitajte koje poznate ličnosti će biti počasni gosti!

Sad je rekla sve što nikad nije smela: Amerika na nogama zbog ekskluzivnog intervjua Melanije Tramp!

foto: Reuters / Jonathan Brady
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs