Pogledajte

Kejt Midlton i princ Vilijam prekršili kraljevski protokol: Zbog ovog ih ceo svet voli još više! (FOTO)

Princ Vilijam i njegova supruga, Kejt Midlton, od samih početaka njihove veze pridržavali su se pomalo strogog kraljevskog pravila

Vip priča
Autor:
Kejt Midlton i princ Vilijam prekršili kraljevski protokol: Zbog ovog ih ceo svet voli još više! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

I dok su nas Megan Markl i princ Hari od samog početka njihove veze naučili da nemaju nameru da se ustručavaju od iskazivanja nežnosti u javnosti, Kejt Midlton i princ Vilijam do sada su im bili sušta suprotnost. No, očigledno se nešto promenilo rođenjem trećeg deteta, princa Luisa pre šest meseci, pa Kejt i Vilijam na venčanju princeze Judžin i Džeka Bruksbenka nisu odoleli uživanju u "ukradenim dodirima", koje su odmah zabeležile kamere.

Prošlo je sedam godina od čuvenog prvog bračnog poljupca na balkonu Bakingamske palate, koji je jedva dočekalo oko dve milijarde ljudi širom sveta. Naime, princ Vilijam i njegova supruga, Kejt Midlton, od samih početaka njihove veze pridržavali su se pomalo strogog kraljevskog pravila da u javnosti ne iskazuju nežnosti.

Za razliku od njih, Vilijamov mlađi brat, princ Hari i njegova supruga Megan Markl, javnost su odmah navikli da se oni nemaju nameru da se ustručavaju od nežnih dodira. Ipak, čini se da se nešto promenilo u odnosu Vilijama i Kejt.

Najlepše kreacije sa kraljevskog venčanja: Nije samo Kejt blistala danas! (FOTO)

foto: Profimedia

Na jučerašnjem venčanju princeze Judžin i Džeka Bruksbenka, prvo je Vilijam, dok su ulazili u kapelu, stavio ruku na njena leđa, a potom se par uputio na svoja mesta. Ono što su kamere uhvatile iznenadilo je mnoge - vojvoda i vojvotkinja od Kembridža prekršili su pravilo koje kaže kako članovi kraljevske porodice u javnosti ne smeju da se drže za ruke.

Deca su se najbolje provela: Princ Džordž je opet bio u centru pažnje tokom kraljevskog venčanja! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt je verovatno bila uverena kako je iza klupe niko ne može videti, pa je nežno položila ruku na Vilijamovo koleno, a on je preko njenog stavio svoj dlan.

"Ovo je zaista retkost da vidimo kraljevski par da se na službenom događanju drže za ruke. Za razliku od njih, princ Čarls i vojvotkinja od Kornvola često se drže za ruke, ali to je jednostavno lični odabir svakog od parova, a sve zavisi i od događaja na kom se pojave", komentarisala je stručnjak za kraljevsku porodicu i pravila ponašanja Majka Majer.

Jetrve od stila: Megan Markl i Kejt Midlton sa muževima stigle na venčanje princeze Judžin! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs