Pogledajte

Najlepše kreacije sa kraljevskog venčanja: Nije samo Kejt blistala danas! (FOTO)

Princeza Judžin, sestra Harija i Vilijama, udala se za Džeka Bruksbenka u kapeli Sent Džordž u dvorcu Vindzor. Time smo danas svedočili još jednom bajkovitom kraljevskom venčanju, predivnoj venčanici dostojnoj princeze i okupljanju visokog društva Velike Britanije

Moda
22:58h Autor:
Najlepše kreacije sa kraljevskog venčanja: Nije samo Kejt blistala danas! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princeza je za svoj najvažniji dan u životu odabrala venčanicu s potpisom dizajnera Pitera Pilota, a svoj smaragdni nakit kombinovala je sa Grivil Emerald Kokošnik tijarom koju joj je pozajmila baka, kraljica Elizabeta.

Princeza nije nosila veo, a iza ove (za kraljevsku porodicu) moderne odluke stoji divan razlog - princeza je dizajnom venčanice htela da otkrije gornji deo leđa i veliki ožiljak od operacije skolioze koju je doživela kad joj je bilo 12 godina.

Deca su se najbolje provela: Princ Džordž je opet bio u centru pažnje tokom kraljevskog venčanja! (FOTO)

foto: AP / Toby Melville

Osim princeze Judžin, svojim izborom odeće za kraljevsko venčanje oduševila su nas još neka poznata lica, a nekoliko najboljih predstavljamo u nastavku:

Kara Delavinj (26)

Klasična Kara. Uvek drugačija, uvek posebna. Britanska manekenka za kraljevsko venčanje odabrala je Emporio Armani odelo, vrtoglavo visoke salonke i šešir s potpisom Šanela. Svom izgledu je dodala i kravatu, ali se na venčanju ipak nije pojavila u pratnji devojke Ešli Benson.

Megan Markl u kombinaciji zbog koje se šuška o srećnoj vesti: Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa uskoro roditelji?! (FOTO)

foto: Profimedia

Demi Mur (55)

Američka glumica Demi Mur, pojavila se u Viktorija Bekam haljini koju je vešto iskombinovala s cipelama i torbicom istog tona. Ova klasična i ženstvena kombinacija na Demi izgleda kao salivena.

Rekla je Da: Princeza Judžin u venčanici kao iz bajke, princeza Šarlot najslađa deveruša! (FOTO)

foto: Profimedia

Ema Luis Konoli (26)

Škotska manekenka bliska je prijateljica princeze Judžin, a svojom pojavom je momentalno oduševila modne kritičare. U haljini dizajnerke Alesandre Rič, Ema je blistala u crvenom od-glave-do-pete, a odabrala je i prilično hrabre polu-otvorene cipele od providnog vinila.

Jetrve od stila: Megan Markl i Kejt Midlton sa muževima stigle na venčanje princeze Judžin! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt Midlton (36)

Kejt voli boje pa je tako i za venčanje odabrala jarko ružičastu haljinu svog omiljenog dizajnera Aleksandra Mekvina. Večno nasmejana Kejt na venčanje je stigla u pratnji princa Vilijama, a dvoje njihove dece, princ Džordž i princeza Šarlot, se bili su maleni dever i deveruša!

Kraljevsko venčanje je počelo: Okupilo se plemstvo i slavni gosti, čeka se dolazak mlade, Megan i Kejt! (FOTO)

foto: Profimedia

Liv Tajler (41)

Američka glumica i model, oduševila je klasičnom kombinacijom midi suknje i blejzera i klasičnih crnih plišanih salonki. Liv je odabrala šešir sa malim velom koji elegantno pada preko očiju, a na venčanju se pojavila u pratnji partnera Dejva Gardnera.

Prvi večernji izlazak nakon porodiljskog: Kejt Midlton oduševila u stilu princeze Dajane! (FOTO)

foto: Profimedia

Megan Markl (37)

Megan je za ovo kraljevsko venčanje odabrala tamno plavu kombinaciju s potpisom Živanšija. Preko haljine je nosila odgovarajući kaput i šešir i svoje omiljene Manolo Blanik klasične salonke. Megan retko eksperimentiše s bojama pa se nekako i očekivala jednu klasična tamna kombinacija od nje i za ovu priliku...

800 zvanica sutra će svedočiti spektakularnom venčanju: Zašto Kamila Parker odbija da dođe na svadbu Čarlsove bratanice!

foto: Profimedia

Naomi Kembel (48)

Kraljica. Legenda. Crna pantera, Naomi Kembel u svemu što obuče izgleda moćno i senzacionalno. Ništa drugačiji utisak nije ostavila ni na današnjem kraljevskom venčanju gde se pojavila u crnoj kombinaciji: Ralf i Ruso midi haljini, kožnim rukavicama, crnim Džimi Ču salonkama i fantastičnom šeširu!

Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom: Renoviranje koštalo skoro 2 miliona funti!

foto: Profimedia

Pipa Midlton (35)

Starija sestra vojvotkinje Kejt, iako treba da se porodi svakog dana, nije propustila ovo kraljevsko venčanje. Predivna trudnica odabrala je smaragdno zelenu midi haljinu u kojoj nam izgleda savršeno! I Pipa je nosila šešir u istoj boji haljine i bez obzira na trudnički stomak se popela na visoke potpetice.

Nisu žalile novac: Ovo su najskuplje venčanice svih vremena! (FOTO)

foto: Profimedia

Piksi Geldof (28)

Britanska manekenka i pevačica je za kraljevsko venčanje odabrala predivnu ružičastu toaletu s potpisom luksuzne modne kuće Selin i Manolo Blanik papučama se potpeticom. Od detalja se ističe šešir sa motivom predimenzioniranih ruža i tirkizno plava torbica kojom je postigla kontrastni efekat. Na venčanju se pojavila u pratnji supruga Džordža Barneta, bubnjara britanskog benda These New Puritans.

Stručnjak za govor tela otkriva: Da li je Megan Markl trudna ili se kraljevska beba još čeka? (FOTO)

foto: Profimedia

Popi Delavinj (32)

Predivna Popi oduševila je u Oskar de la Renta pastelno plavoj haljini i vrtoglavo visokim Kristijan Lubotan štiklama. Popi je za ceremoniju obukla i dugi kaput u odgovarajućoj nijansi i fantastičan šešir sa perjem. Na venčanju se pojavila u pratnji oca Čarlsa Delavinja.

Medijum i bliska prijateljica princeze Dajane otkriva: Hari ne može ni da nasluti šta će mu Megan uraditi!

foto: Profimedia

Holi Kendi (35)

Australijska glumica je za ovu priliku odabrala puder roze nijansu, a u Ralf i Ruso kreaciji bila je definitivno jedna od najbolje obučenih. Preko haljine jednostavnog, ali efektnog kroja prebacila je blejzer u istoj nijansi, a izgled je upotpunila i rukavicama i neupadljivim šeširom iste boje.

Kejt Midlton u najnežnijoj haljini: Povratak sa porodiljskog odsustva u velikom stilu! (FOTO)

foto: Profimedia

Ajda Fild (39)

Supruga Robija Vilijamsa odabrala je boju slonovače, inače netipičnu za venčanja. Ovu kreaciju potpisuje Armani, a kako ne bi bila skroz u ovoj boji Aja je odabrala salonke i torbicu u metalik nijansi. Robi i Ajda su došli u društvu glumičine majke, a njihova ćerka Teodora je bila deveruša zajedno sa princezom Šarlot.

Skandal u Londonu: Sestra Megan Markl se pojavila pred vratima kraljevske palate! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs