pogledajte

Megan Markl u kombinaciji zbog koje se šuška o srećnoj vesti: Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa uskoro roditelji?! (FOTO)

Megan Markl bila je gošća na venčanju princeze Judžin održanog u kapeli sv. Jurja koja se nalazi u sklopu dvorca Vindsor u kojoj su se venčali i Megan i princ Hari.

Vip priča
19:19h Autor:
Megan Markl u kombinaciji zbog koje se šuška o srećnoj vesti: Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa uskoro roditelji?! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa izabrala je kombinaciju zbog koje su krenula šuškanja da je 37-godišnjakinja trudna.

Decentno i uglađeno odevno izdanje bio je izbor Megan Markl za još jedno venčanje britanske kraljevske porodice, princeze Judžin i njenog izabranika Džeka Bruksbenka. Megan je izgledala besprekorno u elegantnom tamnoplavom kaputu modne kuće Živanši, čiju je nosila i venčanicu kada se udala za princa Harija u maju. Ispod kaputa nosila je haljinu u istoj boji koju takođe potpisuje Živanši.

Stručnjak za govor tela otkriva: Da li je Megan Markl trudna ili se kraljevska beba još čeka? (FOTO)

foto: Profimedia

Kaput je iskombinovala uz ženstvene salonke s vrlo tankom potpeticom u šeširićem u jednakoj nijansi dizajnera Noela Stjuarta.

Skandal u Londonu: Sestra Megan Markl se pojavila pred vratima kraljevske palate! (FOTO)

foto: Profimedia

Meganin odevni izbor za venčanje odmah je pokrenuo šuškanja da je 37-godišnja vojvotkinja u drugom stanju te da prve znakove trudnoće pokušava da prikrije ispod odlično ukrojenog kaputa.

Stiže li zaista u britansku kraljevsku porodicu prinova, saznaćemo uskoro.

Jetrve od stila: Megan Markl i Kejt Midlton sa muževima stigle na venčanje princeze Judžin! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs