Kosa pod konac, toaleta u prvom planu

Megan Markl u upečatljivom izdanju: Haljina kojom je ućutkala kritičare! (FOTO)

Nemoguće je ne primetiti razliku u njenim kombinacijama pre i posle venčanja, ali s ovom haljinom definitivno je unela malo živosti u svoj novi stil odevanja

Star look
10:16h Autor:
Megan Markl u upečatljivom izdanju: Haljina kojom je ućutkala kritičare! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa prisustvovali su prijemu pod nazivom "Your Commonwealth" koji se održao u londonskoj kraljevskoj palati Marlborou, sedištu Sekretarijata Komonvelta.

foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari susreli su se sa glavnom sekretarkom zajednice i delegatima iz Veća mladih Komonvelta koji su proteklih dana imali prilike da učestvuju na brojnim radionicama.

"Ne možemo da dočekamo trenutak kada ćemo vas videti u akciji u vašim zemljama i naučiti više o tome kako radite kako biste poboljšali Komonvelt i svet", rekao im je princ Hari u pozdravnom govoru.

Prvo opušteno izdanje Megan Markl od udaje: Letnji stil za desetku! (FOTO)

foto: Profimedia

Megan i Hari takođe su se družili s predstavnicima zemalja koje će ove jeseni posetiti u sklopu kraljevskih turneja.

foto: Profimedia

Njima se sigurno vesele i modni kritičari koji znaju da će i vojvotkinja od Saseksa, baš kao što to rade ostale članice kraljevskih porodica, za put spakovati veliki broj odevnih kombinacija.

Zašto Megan Markl ne izlazi iz roze haljina: Šalje jasnu poruku svima! (FOTO)

foto: Profimedia

Svi oni koji su joj zamerali nedostatak boja u javnim izdanjima pokazanim nakon venčanja, sada su sigurno odahnuli. Naime, Megan je na prijem došla u jarko žutoj haljini dizajnera Brendona Maksvela iz kolekcije za proleće/leto 2018. godine koja je savršeno pristajala njenom tenu.

foto: Profimedia

Nemoguće je ne primetiti razliku u njenim kombinacijama pre i posle venčanja, ali s ovom haljinom definitivno je unela malo živosti u svoj novi stil odevanja.

Haljinu je kombinovala sa bež salonkama Manola Blanika i jedva primetnim minđušama brenda Adina Rejter koje je već nosila tokom posete Birmingemu.

Sestra princa Harija u svemu kopira snaju: Imaće identične detalje na svom venčanju kao i Megan Markl! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs