Još jedno slavlje u kraljevskoj porodici

Sestra princa Harija u svemu kopira snaju: Imaće identične detalje na svom venčanju kao i Megan Markl! (FOTO)

Kada u oktobru, u pratnji oca princa Endrjua, krene niz kapelu Svetog Đorđa do oltara, gde će je čekati njen verenik Džek Bruksbenk, princeza Judžin imaće identične detalje koje je imala i njena snaja Megan Markl

Celebrities
Autor:
Sestra princa Harija u svemu kopira snaju: Imaće identične detalje na svom venčanju kao i Megan Markl! (FOTO)
Foto: Profimedia

I dok su u mnogim stvarima princ Hari i Megan Markl na svom venčanju odbili da se drže tradicije, njen bidermajer bio je baš onakav kakav treba da bude kada je u pitanju kraljevsko venčanje. Maleni buket sastavljen je od cveća poput cveta slatkog graška, ljiljana, astilbe, jasmina, zvezdana, uključivao je i potočnice, omiljeno cveće pokojne princeze Dajane, a posebnost je dobio zahvaljujući spomenku.

foto: Reuters / Pool

I u buketu Harijeve sestre od strica, princeze Judžin, kada u oktobru krene prema oltaru, gde će je čekati njen verenik Džek Bruksbenk, naći će se taj poseban cvet.

Nekada uživao sa striptizetama, sada se ženi princezom: Još jedno kraljevsko venčanje! (FOTO)

foto: AP / Jonathan Brady

"Mnoge mlade već generacijama biraju upravo spomenak, koji simboliše ljubav, da se nađe u bidermajeru. Ova tradicija u kraljevskoj porodici seže sve do venčanja najstarije ćerke kraljice Viktorije i princa Alberta", otkriveno je pred venčanje princa Harija i Megan Markl.

foto: AP / Andrew Milligan

Zanimljivo je da je spomenak u svom buketu imala i majka princeze Judžin, Sara Ferguson, kada se 1986. godine udavala za princa Endrjua.

Bio je zvezda večernje zabave: Džordž Kluni plesao na kraljevskom venčanju sa Megan Markl i Kejt Midlton, ali jedna dama ga je odbila! (FOTO)

Sledeći tradiciju, kraljevske mlade svoj bidermajer, nakon venčanja, polažu na grob nepoznatih ratnika, koji se nalazi u opatiji Vestminster, što je prvo uravila kraljica Majka 1923. godine, odajući tako počast svom bratu Fergusu, koji je poginuo 1915. godine u I svetskom ratu.

Judžin i Džek venčaće se takođe u kapeli Svetog Đorđa, u dvorcu Vindzor, a pretpostavlja se da će i ona položiti svoj buket na grob u opatiji Vestminster.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs