Gde joj je pamet?

Bio je zvezda večernje zabave: Džordž Kluni plesao na kraljevskom venčanju sa Megan Markl i Kejt Midlton, ali jedna dama ga je odbila! (FOTO)

Nakon što su novopečeni supružnici otplesali prvi ples uz pesmu Vitni Hjuston podijum je preuzeo holivudski zavodnik Džordž Kluni i pokazao svima kako se to radi

Šuška se
19:21h Autor:
Bio je zvezda večernje zabave: Džordž Kluni plesao na kraljevskom venčanju sa Megan Markl i Kejt Midlton, ali jedna dama ga je odbila! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Nakon višenedeljnog iščekivanja, kraljevsko venčanje godine napokon je iza nas. Venčanica Megan Markl, zaljubljeni pogled princa Harija, ali i malena princeza Šarlot koja je bila u centru pažnje, teme su o kojima su pisali svi mediji. Ali za razliku od stvari koje su viđene u direktnom televizijskom prenosu, ono što mnogo više zanima javnost su detalji s prijema koji je u Frogmor Hausu organizovao otac mladoženje, princ Čarls.

Malena princeza Šarlot kao sasvim obično dete: Nestašluci na stričevom venčanju! (FOTO)

foto: AP / Steve Parsons

Naime, tamo su kamere, mobilni telefoni i fotoaparati bili strogo zabranjeni, zato nema dokaza o tome šta se događalo. Ali zato malo-pomalo u javnost dospe poneka zanimljivost.

Osim toga što su se posluživali kokteli pod nazivom "When Harry Met Meghan" (Kada je Hari upoznao Megan), od đumbira i ruma, koji su aludirali na to da je mladoženja crvenokos, zvanice su se rasplesale uz hitove koje je puštao didžej Sem Totoli, koji je već bio zadužen za muziku na venčanju Pipe Midlton. Novopečeni supružnici Megan i Hari su prvi bračni ples otplesali uz pesmu Vitni Hjuston "I Wanna Dance With Somebody".

Pipa Midlton razočarala stajlingom: Niko se nije nadao ovakvoj haljini! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Ipak, ako je verovati pouzdanim izvorima britanskih medija, najrasplesaniji na podijumu je bio holivudski glumac Džordž Kluni. I dok je njegova supruga Amal bila u centru pažnje kao najbolje odevena dama na venčanju, Kluni je oduševio sve svojim plesnim sposobnostima.

Amal Kluni i Viktorija Bekam dominiraju na kraljevskom venčanju: Savršena elegancija slavnih dama! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Kako piše Mirror, Džordž Kluni je prvo otpratio na podijum mladu i s njom otplesao jedan ples, a potom je plesne korake pokazao i vojvotkinji od Kembridža Kejt Midlton.

foto: Profimedia

Ali kada je poželeo da pokaže svoje umeće i Sari Ferguson, bivšoj supruzi kraljičinog sina Edrjua, vojvode od Jorka, ona ga je u potpunosti ignorisala.

Brak koji je obećavao završio se skandalom: Buran život kraljičinog sina Endrjua! (FOTO)

foto: AP / Gareth Fuller

To ga nije obeshrabrilo, pa je Kluni nastavio da oduševljava zvanice do dugo u noć.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs