Očekivalo se mnogo više

Pipa Midlton razočarala stajlingom: Niko se nije nadao ovakvoj haljini! (FOTO)

Pipu Midlton javnost nema prilike često da vidi na društvenim događanjima

Moda
Autor:
Pipa Midlton razočarala stajlingom: Niko se nije nadao ovakvoj haljini! (FOTO)
Foto: AP / Chris Jackson

Mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton uvek je sjajno doterana i gotovo nikada ne greši kada je moda u pitanju. Ali, za venčanje princa Harija i Megan Markl je odabrala haljinu koja se javnosti nikako nije dopala.

Pipu Midlton javnost nema prilike često da vidi na društvenim događanjima prepunim fotoreportera i novinara. Zato je venčanje princa Harija i Megan Markl bila posebna prilika i za to.

Najkraća haljina na kraljevskom venčanju: Noge bivše devojke princa Harija u prvom planu! (FOTO)

foto: Reuters / Toby Melville

Trudna Pipa stigla je u društvu supruga Džejmsa Metjusa sa kojim u oktobru iščekuje svoje prvo dete. Supružnici su u kapelu Sent Džorža stigli odmah nakon Pipinih roditelja, Kerol i Majkla Midltona, a ono što je svima brzo zapelo za oko je nespretan stajling inače uvek doterane Pipe.

Amal Kluni i Viktorija Bekam dominiraju na kraljevskom venčanju: Savršena elegancija slavnih dama! (FOTO)

foto: AP / Odd Anderson

34-godišnjakinja je obukla midi haljinu dugih rukava u mint nijansi sa svetlim cvetnim dezenom koju potpisuje brend The Fold, a kom su inače verne njena starija sestra Kejt Midlton kao i brojne druge zvezde i pripadnice visokog društva.

Iako je sestra vojvotkinje od Kembridža inače uvek sjajno doterana ovoga puta nije izabrala najsrećniji dezen haljine zbog čeka je brzo postala viralni hit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs