Crveni tepih

Šta se desi kada imate istog stilistu? Najlepše glumice u Holivudu isto obučene, kritičari nisu srećni! (FOTO)

Južnoafrička lepotica Šarliz Teron postala je glavna zvezda gala večere organizacije Cinema for Peace u sklopu filmskog festivala u Berlinu, a u gotovo identičnom stajlingu na zabavi uoči dodele muzičkih nagrada Gremi zablistala je slavna 60- godišnja glumica Šeron Stoun

Moda
Autor:
Šta se desi kada imate istog stilistu? Najlepše glumice u Holivudu isto obučene, kritičari nisu srećni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Aktuelnu sezonu dodele nagrada južnoafrička lepotica Šarliz Teron započela je serijom besprekornih izdanja na crvenom tepihu, a ništa manje spektakularno izdanje nije imala na gala večeri koju je u sklopu filmskog festivala u Berlinu tradicionalno organizovala fondacija Cinema for Peace kojoj je cilj podizanje svesti o društvenoj važnosti filmova.

Na svečanom događanju slavna 43- godišnja glumica pojavila se u crnoj haljini sportskog izgleda s potpisom modne kuće Dior za koju godinama nastupa kao zaštitno lice poznatog parfema.

Tajna izgleda jedne od najlepših glumica današnjice: Ovako se neguje Šariz Teron (43)!

foto: Profimedia

Spomenuta Diorova kreacija, koja je svetu predstavljena u sklopu nadolazeće prolećne kolekcije, ističe se mrežastom tkaninom ispod koje se nazirao crni top, bodi i helanke.

Izdanje u sportskom duhu Šarliz je ublažila crnim stileto cipelama s potpisom slavnog Kristijana Lubutina, a na crvenom tepihu privlačila je i pažnju otkačenom frizurom ukrašenom mnoštvom ukosnica.

Poput Šarloz u gotovo identičnoj haljini u Los Angelesu na zabavi muzičara Stivena Tajlera uoči dodele nagrada Gremi zablistala je fatalna Šeron Stoun.

Šeron Stoun (60) pokazala seksi donji veš: Žari i pali u sedmoj deceniji! (FOTO)

foto: Profimedia

Zvezda "Sirovih strasti" plenila je poglede seksepilom u mrežastoj crnoj haljini koja je otkrivala bodi, a odvažno izdanje stilizovala je Diorovom torbom lakiranog sjaja i Fendijevim čarapa-čizmama s visokom potpeticom.

Mladolik izgled u šestoj deceniji života, Šeron je naglasila pristojnom šminkom, dok se po pitanju nakita odlučila za zlatne minđuše i efektan prsten.

Ovako se nosi mala crna haljina: Za Šeron Stoun (60) godine su samo broj! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs