Pogledajte

Ovako se nosi mala crna haljina: Za Šeron Stoun (60) godine su samo broj! (FOTO)

Celokupan stajling glumica je upotpunila prekrasnom bisernom ogrlicom i odgovarajućim minđušama i crnom pismo torbicom od krokodilske kože i crnim čipkastim salonkama na petu, dok je kosu odlučila elegantno da začešlja unazad

Moda
Autor:
Ovako se nosi mala crna haljina: Za Šeron Stoun (60) godine su samo broj! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šeron Stoun je oduvek važila za jednu od najseksepilnijih žena na svetu, a i 26 godina nakon snimanja filma "Sirove strasti" koji ju je lansirao u zvezdanu orbitu slavna glumica žari i pali svojim besprekornim izgledom.

Da su godine samo broj, plavokosa lepotica je još jednom je dokazala na humanitarnoj večeri u Njujorku, zablistavši u proverenoj maloj crnoj haljini.

Šeron Stoun ne poštuje pravila: Prelepa glumica u 60. godini izgleda neverovatno! (FOTO)

foto: Profimedia

Elegantna pripijena haljina nabranog izgleda, zavodljivog dekoltea i savršene srednje dužine istakla je glumičinu vitku figuru i na pristojan način naglasila obline. Midi kroj haljine trenutno je jako popularan među slavnim trendseterkama, ali mala crna haljina uvek je bila i biće nepogrešiv klasik.

Celokupan stajling glumica je upotpunila prekrasnom bisernom ogrlicom i odgovarajućim minđušama i crnom pismo torbicom od krokodilske kože i crnim čipkastim salonkama na petu, dok je kosu odlučila elegantno da začešlja unazad.

Potresna ispovest Šeron Stoun: Te kobne noći videla sam belu svetlost i preminule prijatelje!

foto: Profimedia

Iako u privatno vreme retko kad nosi šminku, glumica se za ovu prigodu ipak prepustila u ruke šminkera, ostavši verna pristojnom mejk apu. Malo boje je dodala uz pomoć crvenog ruža koji je savršeno zaokružio celokupni izgled.

Šeron Stoun proslavila 60. rođendan: Zanimljive činjenice o najvećoj zavodnici u Holivudu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs