Briga je za protokol

Iznenađenje na dodeli modnih nagrada: Trudna Megan prekršila kraljičino važno pravilo! (FOTO)

U londonskom Rojal Albert Holu u ponedeljak uveče održana je prestižna dodela britanskih modnih nagrada na kojoj su se okupile brojne zvezde

Moda
11:54h Autor:
Iznenađenje na dodeli modnih nagrada: Trudna Megan prekršila kraljičino važno pravilo! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Na ovogodišnjoj dodeli britanskih modnih nagrada u Londonu pojavile su se brojne svetske face u stajliš izdanjima, ali kada se na pozornicu popela posebna, nenajavljena gošća, svi su pali u drugi plan. Megan Markl u crnoj toaleti odala je počast dizajnerki svoje venčanice, a evo šta je poručila u svom govoru.

U londonskom Rojal Albert Holu u ponedeljak uveče održana je prestižna dodela britanskih modnih nagrada na kojoj su se okupile brojne zvezde. Holivudske glumice, manekenke, pevačice i poslovne žene u jednom trenutku je zasenila nenajavljena gošća.

Novi šok u kraljevskoj palati: Megan Markl oterala osobu u koju je kraljica imala najviše poverenja! (FOTO)

Bez pratnje supruga Harija, na modni spektakl je stigla vojvotkinja Megan Markl. Zablistala je u dugoj crnoj toaleti francuske modne kuće Živanši, zlatnim sandalama Tamare Melon i primerenim zlatnim nakitom. Ovu nesvakidašnju posetu modnom događaju, što inače nije običaj za članove kraljevstva, Megan je opravdala odlukom da oda počast omiljenoj dizajnerki Kler Vejt Keler.

Inače 48-godišnja Keler je britanska dizajnerka koja radi za francusku modnu kuću Živanši, a ovog puta je osvojila nagradu za dizajnerku godine, a bila je zaslužna za venčanu haljinu Megan Markl ovoga proleća.

Procurela biografija Megan Markl: Ovako je živela dok se nije udala! (FOTO)

Upravo je trudna vojvotkinja kojoj se u crnoj haljini posebno istakao stomak, proglasila pobednicu i održala kratki prigodni govor.

"Velika je čast biti ovde, slaviti Britaniju i britanske dizajnere, u mom novoj domu, Ujedinjenom Kraljevstvu. Lepo je videti toliko poznatih lica, neke od vas znam već jako dugo", započela je Megan, a njene reči su pratili gromoglasan pljesak i usklici oduševljenja iz publike. Novopečena vojvotkinja je rekla kako je svaki od nas duboko povezan s onime što nosi od odeće.

Trudna Megan zablistala u punom sjaju: Prošetala vanvremenski kaput i ostavila sve bez daha! (FOTO)

"To se svodi na emocionalnu vezu, a za mene je moda zapravo podržavanje drugih, a posebno žena. Pri odabiru dizajnera godine nije bitno da je on samo kreativan, zanimljiv i predan poslu već se tu radi i o njegovim vrednostima. Upravo me je time osvojila Kler i zato sam od prvog momenta znala da ćemo još dugo sarađivati", objasnila je Megan, koja je na pozornici jednostavno blistala od sreće i zadovoljstva.

Kao i uvek svoj govor je izvela odlično i smireno bez ijedne greške. Ponovo je dokazala da joj javni nastupi leže i da nema problema s tremom pred mnoštvom ljudi.

Posle porođaja Megan se vraća glumi: Kraljevska porodica ne može da je spreči u tome!

Ono što su mnogi brzo primetili je i njen manikir na rukama i nogama. Crni upadljivi lak za nokte nešto je što do sada nismo imali prilike da vidimo kod članica kraljevske porodice, jer je prema saznanjima sama kraljica Elizabeta protivnik takvih trendova. No čini se da Megan sve manje brine o pravilima monarhije.

Samo me je iskoristila i odbacila: Poznati voditelj otkrio tužnu istinu o Megan Markl!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs