Igra ulogu života

Samo me je iskoristila i odbacila: Poznati voditelj otkrio tužnu istinu o Megan Markl!

Megan Markl je profesionalna glumica opsednuta sama sobom koja je upravo dobila ulogu života i igraće je dok može", napisao je.

Vip priča
15:21h Autor:
Samo me je iskoristila i odbacila: Poznati voditelj otkrio tužnu istinu o Megan Markl!
Foto: Profimedia

Britanski voditelj i kolumnista Pjers Morgan u svojoj poslednjoj kolumni pod naslovom "Megan Markl je nemilosrdna penjačica na društvenoj lestvici, koja je ulovila ulogu života pa je muze do kraja - zbog čega se svi u Palati okreću protiv nje", opisao je kako je upoznao lepu Amerikanku koja je postala članica britanske kraljevske porodice.

"Saga je počela jednog popodneva u jesen 2015. godine kad sam odlučio da pratim na Tviteru četiri zvezde američke serije Odela, uključujući Markl. Nakon nekoliko minuta stigla mi je privatna poruka od nje: "Pozdrav, hvala vam za praćenje. Vaš sam veliki fan". Odgovorio sam i sledećih nekoliko meseci redovno smo se dopisivali", započeo je Morgan kolumnu za Dejli Mejl.

Otkrio je da su se dopisivali skoro o svemu, pucnjavi u Americi, njenom putovanju u Ruandu, časovima biciklizma, kaligrafiji i činjenici da su oboje morali da se bude u četiri sata ujutru zbog toga što su morali na snimanja. Čak mu je slala epizode i pre nego što su emitovane pa su komentarisali zaplete zajedno.

Megan uspela da zavadi dva rođena brata: Šta princ Hari ne može da oprosti Vilijamu!

foto: Profimedia

Megan ga je ubrzo upoznala s Rikom Hofmanom koji su seriji glumi Luisa Lita, a Pjers ga je pozvao u London kao gosta u svojoj emisiji Dobro jutro Britanijo. Hofman je rekao da su on i Megan jako bliski, poput "brata i sestre".

Potom mu je ona javila da je u Londonu zbog sastanaka i Vimbldona pa mu predložila da se nađu.

"Predložio sam pab i mojoj četvrti, Skarsdejl Tavernu u Kensingtonu, ironično nekoliko stotina metara od njenog sadašnjeg doma", napisao je.

Pre toga javila mu je da ga pozdravlja Serena Vilijams, zbog koje je i došla na Vimbldon.

Otkrivena najveća tajna kraljevskog venčanja: Evo kako je Megan Markl rasplakala Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Reuters / Phil Noble

"Došla je u pab i proveli smo prijatnih 90 minuta zajedno, pre nego što sam je smestio u taksi prema modernom restoranu u londonskom Mejfejru, gde se nalazila s prijateljima. Otvoreno smo pričali o njenoj porodici, rekla mi je neke osetljive stvari koje nikad neću nikome ponoviti, jer mi ih je rekla u poverenju, Donaldu Trampu i naravno seriji Odela. Pitala me za savet oko karijere i medija i da li može da dođe u Dobro jutro Britanijo kada sledeći put dođe u London. Iz taksija mi je poslala nekoliko poruka u kojima mi je zahvalila i napisala da se raduje našem sledećem susretu. Čak je objavila tvit kako joj je drago što se našla sa "prijateljem" u Londonu. U tom trenu mislio sam da smo prijatelji. Nisam bio u pravu", piše Morgan.

Nakon toga Megan ga je "gostovala", odnosno prestala da mu se javlja. Isto je uradio i Hofman, koji mu se ipak javio 18 meseci kasnije, taman pre kraljevskog venčanja u maju.

Poslao mu je dugu poruku o tome da nije mogao da se javi zbog poštovanja prema Megan, ali sad ima "neke zabavne stvari da podeli pa se mogu da se nađu u Pjersovom omiljenom pubu". Morgan mu se nije javio.

Istorija se ponavlja? Ovo je pravi razlog zašto Megan i princ Hari više ne žele da žive u Kensingtonskoj palati! (FOTO)

foto: Reuter / Pool New

"Očigledno su me iskoristili glumci s B liste, koji su si samo hteli da napucaju karijere. Kad je došao neko važniji i uticajniji, u obliku princa Harija, šutnula me kao vreću krompira", zaključio je.

Dodao je da je zbog celog iskustva danas ciničan oko Megan, posebno jer njeno ponašanje nakon udaje nije otklonilo njegove sumnje.

"Kada sam pročitao da "ono što Megan želi, Megan i dobije" srce mi je potonulo. Jer mislim da je ona baš na to naviknuta. I sve i svi koji joj ne daju ono što želi ili joj smetaju u penjanju društvenom lestvicom lete iz njenog života. Njen prvi muž? Odbačen čim je krenulo seriji Odela. Njena disfunkcionalna porodica? Zabranjen joj je dolazak na svadbu. Njen otac? Odrekla ga se jer je razgovarao s medijima o njoj", napisao je Morgan.

Dodao je da se takvi ljudi ne menjaju.

"Sad kad su insajderi iz palate počeli da pričaju toliko sr*nja o njoj, možete biti sigurni da je dobar deo toga istinit, a zbog mog iskustva s njom, nisam nimalo iznenađen. Megan Markl je profesionalna glumica opsednuta sama sobom koja je upravo dobila ulogu života i igraće je dok može", napisao je.

"Ono što će naučiti na teži način je da ako pokušavaš da pređeš kraljevsku porodicu kao što si prešla mene, naletećeš na sistem koji ne možeš da pobediš. Samo neka pita pokojnu Dajanu ili vojvotkinju od Jorka Saru. Prvi put u životu, Megan otkriva da ne može da dobije sve što želi", zaključio je Morgan.

Megan Markl je napravila ogroman problem: Kraljevska porodica zbog nje proživljava noćnu moru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs