Ovome se nisu nadali

Megan Markl je napravila ogroman problem: Kraljevska porodica zbog nje proživljava noćnu moru!

Ali to nisu jedini problemi poslednjih dana u kraljevskoj porodici, a koji su zapravo započeli pre šest meseci, kada je u nju i službeno ušla Megan Markl

Vip priča
Autor:
Megan Markl je napravila ogroman problem: Kraljevska porodica zbog nje proživljava noćnu moru!
Foto: Profimedia

Noćnu moru proživljavaju članovi britanske kraljevske porodice od kada su saznali da američke službene vlasti pokušavaju da ugrabe deo višemilionskog kolača koji su u protekloj godini zaradili princ Hari i Megan Markl. Naime, budući da je vojvotkinja od Saseksa još uvek službeno američka državljanka, to znači da je dužna da plati porez u Americi, a prihodi bi mogli da se prošire na sve od kojih je dobila novac, uključujući njenog supruga.

Ta pravna zavrzlama mogla bi itekako da iscrpi njenih pet miliona dolara, koliko je zaradila još u Americi, kao i glavni izvor prihoda princa Harija - 300 hiljada funti godišnje, koliko dobija iz fondacije, a na šta plaća porez Velikoj Britaniji. Istraga bi mogla da se proširi i na samu kraljicu, kao i princa Čarlsa, jer su i oni poprilično finansirali supružnike. Zbog svega toga porodica je angažovala američke financijske stručnjake koji bi trebalo da se pobrinu za taj problem.

Američka porezna kontrola navodno je poprilično temeljna kada je u pitanju razotkrivanje ljudi za koje veruju da im duguju novac, a Megan su se "uhvatili" jer, iako već živi u Velikoj Britaniji i ima boravišnu vizu, i dalje je američka državljanka. Ukratko, to znači da, sve dok službeno ne postane britanska državljanka, Megan Markl će morati svake godine da prijavljuje porez u Americi.

Procurele fotografije sa privatnog događaja: Megan i princ Hari na tajnoj večeri sa Kejt i princom Vilijamom! (FOTO)

foto: Reuters / Phil Noble

Poslednju prijavu poreza imala je 17. aprila, stoga bi ovoga puta trebalo da prijavi sve što je dobila u braku - osim zajedničkih prihoda, Megan će morati na procenu da dati i nekretnine u kojima će živeti s Harijem, a jedini način da to izbegne je da sama plaća stanarinu.

Neki idu toliko daleko da tvrde kako će morati da prijavi i svoj verenički prsten, vredan oko 350 hiljada dolara, kao i venčanicu.

Ali nisu to jedini problemi poslednjih dana u kraljevskoj porodici, a koji su zapravo započeli pre šest meseci, kada je u nju i službeno ušla Megan Markl. Kako se šuška po hodnicima palate, dolazak Megan Markl upoređuje se s uraganom, a ona navodno sve radi sve po svome i to već od 5 ujutro, kada ustaje, pa zbog toga i nije omiljena među poslugom.

Princ Hari i Megan se sele nakon rođenja bebe? Razlog će vas iznenaditi!

foto: Profimedia

Svoj stav jasno je pokazala već na venčanju, odabravši belu venčanicu s potpisom Živanšija, zbog čega je i kraljica ostala u čudu. Naime, kraljica je smatrala da Megan, kao razvedena žena, treba da izabere prikladnu venčanicu za svoj dan iz snova. Nakon toga joj je dosta trebalo da prestane da se oblači "holivudski" i da prihvati kraljevski stil.

Odeću crne boje još uvek nije izbacila iz svog ormara, a ona je u kraljevskoj porodici namenjena onima koji žale za preminulom osobom, ali uspela je i da napravi kiks i obuče pantalne koje pripadaju odelu, kao i kratku haljinu.

Novi kraljevski portret izazvao čuđenje: Zašto na njemu nema kraljice Elizabete?! (FOTO)

foto: Profimedia

Koliko je vojvotkinja od Saseksa zahtevna, govori i podatak da dnevno šalje najmanje šest ili sedam poruka u palatu sa raznoraznim zahtevima, a čini se da je to nekim zaposlenima zasmetalo, iako niko to ne želi javno da prizna, ali to se da lako zaključiti. Tako je jedna od službenica zadužena za komunikaciju s medijima, Katrina Mekiver, svoju poziciju napustila u septembru u najvećoj tišini, dok je još u aprilu najavljeno da će Edvard Lejn Foks, osoba od najvećeg poverenja koja je uz Harija provela punih pet godina, takođe napustiti svoju dužnost.

Sve je kulminiralo i odlaskom dotične Melise, lične pomoćnice Megan Markl, koja je na svojoj poziciji izdržala ni više ni manje nego šest meseci. Napeto je, šuška se, i u odnosu Megan i njezine jetrve Kejt Midlton, a zbog svega toga, barem u prvom periodu nakon rođenja prvog deteta, Hari i Megan neće živeti u Apartmanu 1, u kom je čak 21 soba, a koji se nalazi u Kensingtonskoj palati, odmah vrata do Vilijama i Kejt.

Daleko od dobrice: Megan maltretira osoblje, Harijem manipuliše! Kraljica intervenisala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs