porodični problemi

Princ Hari i Megan se sele nakon rođenja bebe? Razlog će vas iznenaditi!

Britanski kraljevski par koji čeka bebu navodno planiraju da se isele iz Kesingtonske palate zbog vojvode od Glouchestera i njegove žene Bridžit, pišu strani mediji

Celebrities
17:52h Autor:
Princ Hari i Megan se sele nakon rođenja bebe? Razlog će vas iznenaditi!
Foto: Reuters / Phil Noble

Princ Hari i Megan Markl već su počeli da razmišljaju o svom životu nakon rođenja bebe, a veliki deo njihovog problema trenutno je, pišu britanski tabloidi, adresa stanovanja.

Naime, Hari i bivša glumica su se nakon venčanja zajedno uselili na posed Kensingtonske palate, ali ne u samu palatu, već u manju kuću pored nje koja ima dve spavaće sobe.

Tačnije, Megan se uselila jer je Hari u toj kući živeo dok je još bio slobodan dečko, a upravo je tamo i zaprosio bivšu glumicu.

Britanci njihovu kuću opisuju kao "skromnu kolibu", što je ipak malo preteran opis, ali ne iznenađuje da njihova porodica ipak želi da živi u većem domu.

Potvrđeno, trudna je: Megan Markl i princ Hari na proleće postaju roditelji!

foto: Profimedia

U Kensingtonskoj palati prostora ne nedostaje. Tamo žive i Kejt Midlton i princ Vilijam i to u stanu s čak 20 prostorija.

Na istoj adresi žive i kraljevski rođaci, vojvoda i vojvotkinja od Gloucestera, zatim vojvoda i vojvotkinja od Kenta, te princ Majkl od Kenta (inače prvi rođak kraljice Elizabete II) i njegova supruga.

Britanski mediji pišu da upravo ta rodbina radi probleme Hariju i Megan, tačnije 74-godišnji vojvoda od Gloucestera i njegova dve godine mlađa supruga Bridžit. Oni žive u stanu s čak 21 prostorijom i prve su komšije Vilijamu i Kejt, a Hari je navodno bacio oko upravo na taj deo palate.

Novi kraljevski portret izazvao čuđenje: Zašto na njemu nema kraljice Elizabete?! (FOTO)

foto: Profimedia

Međutim, Brigdžit ne želi da se seli.

"Ona i suprug su punopravni članovi kraljevske porodice, još obavljaju svoje radne zadatke i taj stan im je dala sama kraljica", rekao je za Daily Mail izvor blizak vojvotkinji.

Zbog toga Megan i Hari navodno razmišljaju o tome da se potpuno odsele s imanja Kensingtonske palate, a navodno se unutar porodice raspravlja o tome da bi prinčevi trebalo da se razdvoje pošto će njihove dužnosti odsad biti drugačije.

Naime, Vilijam će, kao prestolonasljednik, ubuduće sigurno imati drugačije obaveze od Harija pa neki smatraju da ni nema razloga zašto bi i dalje morali živeti na istoj adresi.

Iz Kensingtonske palate su demantovali navode da su Hari i Megan bacili oko na dom vojvode od Gloucestera, a gde će novopečeni kraljevski mladenci završiti i hoće li ih želja za selidbom zaista uvaliti u probleme s rodbinom ostaje da se vidi.

Megan Markl modno podbacila: Jednostavnom haljinom Kejt Midlton oduševila sve! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs