Šmrkala sam i do 5 linija kokaina pred snimanje: Zvezda X Faktora zaprepastila izjavom! (FOTO)

Ona smatra da to nije uticalo na njeno suđenje u poznatom šou programu

Šuška se 18.11.2018. - 10:45h Autor: index.hr
Foto: Profimedia

Mel B je priznala da je šmrkala pet do šest linija kokaina dnevno dok je snimala X Faktor. Kako kaže, to joj je bilo potrebno kako bi "preživela težak život sa suprugom Stefanom Belafonteom", s kojim je bila u braku ukupno deset godina.

 

U svojoj autobiografiji "Brutalno iskrena" priznala je i da je 2014. godine pokušala oduzeti život popivši čak 200 tableta protiv bolova. Zbog toga nije snimala polufinalnu emisiju te godine, a kad se pojavila sledeće večeri na snimanju kamere su snimile velike modrice po njenim rukama. Tad je rekla da je imala problema s čirom na želucu.

 

Veliki povratak: Popularne Spajs Grls ponovo zajedno, ali bez Viktorije!

Priznala je da bi dan započinjala s dve linije kokaina.

 

"Bila sam jadna osoba, izvan kontrole. Dnevno sam uzimala oko pet ili šest linija kokaina pre i nakon posla. Ubijala sam bol. To me dizalo kako bih zaboravila na sve osim šoaa koji sam snimala. Bila sam tako nisko da sam počela uzimati kokain samo kako bih izdržala, kako bih preživela život sa Stefanom, koji je izgledao poput neurotične klaustrofobije", priznala je.

 

Viktorija Bekam ne može da se iskaje: To je bila moja najveća greška! (FOTO)

foto: Profimedia

 

Tvrdi da droga nije uticala na njeno suđenje u šou, u kojem su uz nju kandidatima sudili Simon Kovel, Luis Volš i Šerli. Tvrdi da nikad nije šmrkala na setu jer ju je ekipa na snimanjima nasmijavala i bilo joj je lakše.

 

Čim bi se kamere ugasile "trebalo joj je manje od minute da složi novu liniju".

 

U jednom je trenu popila oko 200 aspirina koje je skuplja godinama, jer se osećala "ružno i prezreno od Stefana" koji je imao "zbirku snimaka seksa s njom".

 

Napisala je oproštajno pismo deci, ali tad je shvatila da mora u bolnicu da je spase baš zbog njih. Dok je gubila svest udarila je u vrata, a posledica su modrice koje su se videle u emisiji.

 

Iako su joj rekli da su joj tablete oštetile jetru i bubrege, odlučila je već sledeće večeri da bude na snimanju emisije da ibuče haljinu u kojoj će se njene modrice jasno videti. Osim toga, skinula je venčani prsten kako bi mužu poslala poruku da je gotovo.

 

Varao je, ona mu praštala: Kako je opstao jedan od najpoznatijih brakova na svetu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...