ponovo na okupu

Veliki povratak: Popularne Spajs Grls ponovo zajedno, ali bez Viktorije!

Fanove benda Spajs Grls nova vest istovremeno će oduševiti ali i razočarati. Spajsice najavile povratak, ali bez Viktorije Bekam.

Vip priča
Autor:
Veliki povratak: Popularne Spajs Grls ponovo zajedno, ali bez Viktorije!
Spajs Grls, Foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih devojačkih bendova u istoriji ponovo se aktivira na društvenim mrežama, a najavljuju dugoočekivani povratak. Fanovi će biti razočarani jer ovaj put Viktorija Bekam, popularna Poš Spajsica, neće aktivno učestvovati.

Prema časopisu San, četiri članice: Geri Horner (46), Mel Bi (43), Ema Banton (42) i Mel Si (44) objavile su video koji najavljuje povratak, ali bez Viktorije. Najavljena je medijska promocija, kao i nova zvanična fotografija, a sve bez Viktorije.

Bez obzira, Viktorija će i dalje dobijati deo profita jer je jednako bitan faktor brenda koji su izgradile dok su zajedno nastupale, a na kojem će ostale graditi dalju karijeru.

Sudbina je tako htela: Ovoj ženi je Viktorija Bekam ukrala ceo život! (FOTO)

Izvor magazina San tvrdi da je ovo povratak decenije kada je u pitanju muzička scena, a najavljuje i da će karte uskoro biti u prodaji, možda već za vikend, i da će se prodavati kao "sveži kolačići". Turneja je najavljena za leto 2019. Spajsice će se zvanično pojaviti opet kao bend u emisiji Džonatana Rosa (The Jonathan Ross Show ).

Još u februaru na društvenim mrežama pojavile su se fotografije okupljenih devojaka iz benda. A prva je fotografije objavila upravo Viktorija. Na jednoj od fotografija bio je i menadžer benda Simon Fuler, a Viktorija je sliku opisala kao "Uzbudljivo!" Ako se tada samo šuškalo, sada je zvanično - veliki povratak je uveliko pokrenut!

A evo i zvanične fotografije ponovo okupljenih članica.

Ovo će biti prvi zvanični nastup benda od 2012. kada je svih pet Spajsica pevalo na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu.

Slavna pevačica trudna u 45. godini: Hvala majci prirodi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs