Modni dvoboj

Megan Markl modno podbacila: Jednostavnom haljinom Kejt Midlton oduševila sve! (FOTO)

Naravno, sve su oči bile uprte u trudnu Megan Markl, kojoj je ovo bilo prvo pojavljivanje nakon povratka s australijske turneje

Moda
Autor:
Megan Markl modno podbacila: Jednostavnom haljinom Kejt Midlton oduševila sve! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je, barem u većini dosadašnji zajedničkih pojavljivanja, Megan Markl uvek "odnosila pobedu" nad svojom jetrvom Kejt Midlton kada je bila reč o modnom odabiru, ovoga puta itekako je podbacila. Obe su se pojavile na Festivalu sećanja na poginule u Prvom svetskom ratu, u Rojal Albert Holu, u crnim kombinacijama, s kojima se retko može pogrešiti, ali trudnoj Megan ovoga puta to je uspelo.

Iako je do sada, gotovo u svim situacijama bila modno nepogrešiva, ovoga puta je napravila veliki gaf, odenuvši broj preveliki crni kaput s velikom satenskom mašnom, koja je bila u funkciji skrivanja trudničkog stomaka, s potpisom Stele Mekartni.

Javnost sumnja u prevaru: Megan Markl zapravo nije trudna?! (FOTO)

foto: Profimedia

Ista dizajnerka zaslužna je i za crnu torbicu sa zlatnim detaljem. Ipak, čini se kako se nije dobro pogledala u ogledalo, ili jednostavno nije imala vremena za presvlačenje, budući da su rukavi, ali i ceo kaput, na njoj izgledali kao da je pozajmila od osobe mnogo više od nje.

Za razliku od nje, Kejt Midlton odabrala je crnu haljinu s asimetričnim izrezom oko vrata s potpisom Rolanda Moreta, dok su cipele i mala torbica Džimi Ču. Na desnoj strani imala je, baš kao i svi prisutni, tri crvena cveta, u znak sećanja na sve poginule u Prvom svetskom ratu.

Nova fotografija šestomesečnog princa: Mali Luis je isti brat Džordž! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovo je zapravo bilo i prvo pojavljivanje braće i njihovih supruga, nakon što je najavljeno kako se prinčevi Vilijam i Hari više neće zajedno pojavljivati u javnosti i da će razdvojiti sve svoje obaveze.

Suprotno kraljevskim pravilima: Evo zašto i Kejt i Megan nose kratke haljine tokom trudnoće! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs