ISPOVEST MEGAN MARKL

MEGAN MARKL OPTUŽILA KRALJEVSKU PORODICU ZA RASIZAM: Nisu hteli da moj sin nosi titulu princa zbog boje kože!

Intervju koji je ceo svet sa nestrpljenjem čekao je konačno ugledao svetlost dana, a Megan je šokirala javnost izjavama i optužbama koje je iznela na račun kraljevske porodice

Vip priča
Autor:
MEGAN MARKL OPTUŽILA KRALJEVSKU PORODICU ZA RASIZAM: Nisu hteli da moj sin nosi titulu princa zbog boje kože!
Foto: Printscreen Youtube / CBS

U intervjuu sa Oprom VInfri, Megan Markl je iznela nekoliko šokantni izjava, a ona koja je izazvala najveću pažnju je svakao ona u kojoj otkriva razlog zbog kojeg kraljevska porodica nije želela da njen sin, Arči, nosi titulu princa.

Megan je otkrila i da ju je najviše šokiralo kad je saznala da njen sin neće dobiti titulu princa, a da samim time neće biti osiguran kao ostali članovi kraljevske porodice.

"Ovo se događalo zadnjih nekoliko meseci moje trudnoće, bila sam u šoku... Pa on mora biti siguran", rekla je."Dok sam bila trudna hteli su da promene, oko Arčuja. Pa zašto?" pita se danas.

Boja kože je bila tema razgovora

Opra je upitala zašto Arčiju nisu hteli da daju titulu princa, a Megan je rekla da je rasa bila tema razgovora nekoliko puta. Kraljevsku porodica je, tvrdi ona, brinula boja Arčijeve kože.

"Bilo je zabrinutosti i nekoliko razgovora o tome koliko bi mu koža mogla biti tamna kad se rodi", rekla je. Porodica je te razgovore vodila i sa Harijem, rekla je Megan, ali je odbila da otkrije koje bio uključen u te razgovore.

Megan Markl
foto: Profimedia

Opra je kasnije pitala i princa Harija o razgovorima koje je vodio sa svojom porodicom o Arčiju dok je Megan bila trudna, odnosno o zabrinutosti o dečakovoj boji kože.

"Taj razgovor nikad neću otkriti. Bilo je neprijatno i bio sam šokiran", rekao je on.

Kada ga je Opra pitala da li može da otkrije pitanja koja su mu postavljena tokom razgovora, odbio je rečima: "Nije mi prijatno da pričam o tome."

"Da ste imali veću podršku, da li biste li i dalje ostali u Engleskoj?" pitala je Opra. "Bez sumnje", rekli su.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs