Skandali ne prestaju

BUKTI RAT NA BRITANSKOM DVORU: Megan optužila Kejt, Kamilu i Čarlsa, sprema se istraga o zlostavljanju osoblja!

Ko preživi pričaće

Vip priča
Autor:
BUKTI RAT NA BRITANSKOM DVORU: Megan optužila Kejt, Kamilu i Čarlsa, sprema se istraga o zlostavljanju osoblja!
Foto: Profimedia

Na britanskom kraljevskom dvoru zavladao je pravi rat među među aktuelim i bivšim članovima čuvene porodice, a i osoblje koje je služilo Megan Markl navodno je odlučilo da progovori o mobingu koji su trpeli od strane supruge princa Harija.

Megan Markl okrivila je Kejt Midlton, Kamilu Parker i princa Čarlsa za sve ružne priče koje kolaju o njoj i koje su procurele u javnost u vreme kada je živela na britanskom dvoru, piše Dejli mejl.

Ove optužbe pojavile su se svega nekoliko dana nakon što je izbio novi skandal - da su zaposleni u palati trpeli pravi teror od strane bivše američke glumice.

Palata je najavila da će se o ovom slučaju sprovesti detaljna istraga.

Megan je ove optužbe negirala, insistirajući kako je Bakingemska palata novinarima davala lažne informacije o njoj. Mnoge detalje Megan i Hari su izneli u intervjuu sa Oprom Vinfri, od kojeg kraljevska porodica navodno strahuje, naročito zbog zdravstvenog stanja princa Filipa, koji je juče podvrgnut operaciji srca.

Kako će stvari teći dalje i kako će se ovaj "rat" dalje nastaviti ili završiti, ostaje da vidimo nakon emitovanja intervjua koji pola sveta čeka sa nestrpljenjem.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs