Dramatično

MEGAN MAZI STOMAK I ŽALI SE, PRINC HARI UZDIŠE I POREDI SVOJU TRAGEDIJU SA DAJANINOM: O ovome ceo svet priča! (VIDEO)

Intervju koji ceo svet čeka ugledaće svetlost dana 7. marta, a najavljen je na televiziji CBS poput trejlera za dramatični film

Celebrities
10:05h Autor:
MEGAN MAZI STOMAK I ŽALI SE, PRINC HARI UZDIŠE I POREDI SVOJU TRAGEDIJU SA DAJANINOM: O ovome ceo svet priča! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / CBS

U najavi svog intervjua s kraljevskim parom, koja je emitovana u pauzi vesti u nedelju na CBS-u, voditeljka Opra Vinfri obraća se trudnoj Megan Markl, koja miluje svoj trudnički stomak.

"Jeste li ćutali ili su vas ućutkali?", pita Vinfri Megan, i dodaje kako samo želi svima jasno da da do znanja da ne postoji tema koja je zabranjena.

U najavi Megan ne odgovara Opri na pitanja, koja joj se u jednom trenutku obraća rečenicom: "Gotovo neizdrživo mi zvuči kao da ste došli do prelomne tačke".

Zatim se damama pridružio i princ Hari, koji je na trenutke duboko uzimao dah i držao suprugu za ruku, otkriva najava za intervju koja podseća na dramatični trejler za film.

"Najviše me je brinulo ponavljanje istorije", kaže princ Hari, koji je često govorio o svom slomljenom srcu nakon majčine smrti.

Govoreći o princezi Dajani, koja je 1995. godine prekinula ćutanje i u intervjuu s Martinom Baširom progovorila o vezi princa Čarlsa i Kamile Parker, Hari kaže kako je još uvek očajan zbog njene smrti.

"Zaista mi je laknulo i srećan sam što sedim ovde s vama uz svoju suprugu, jer ne mogu ni da zamislim kako je njoj moralo biti da prolazi kroz ovo sama, pre toliko godina", kaže Hari i dodaje kako je i njima ovo bilo jako teško, ali barem su imali jedno drugo.

Dva sata ekskluzivnog intervjua, u kojem par sa slavnom voditeljkom razgovara o svojoj odluci da napuste kraljevsku porodicu i presele se u Kaliforniju sa sinčićem Arčijem, biće emitovan u celosti u nedelju 7. marta.

Dogovor sa Oprom Vinfri za intervju podstakao je kraljicu Elizabetu i Bakingemsku palatu da odmetnutom kraljevskom paru oduzme sva kraljevska pokroviteljstva, a njihov odgovor kraljici da je "služba univerzalna" razbesneo je princa Vilijama i ostale članove dvora koji su ostali šokirani takvim nepoštovanjem kraljice.

Intervju s kraljevskim parom Opra je nazvala "najboljim što je ikad uradila", otkrila je voditeljkina prijateljica Gajl King.

I dok mnogi sa nestrpljenjem čekaju da čuju sve što su Megan i Hari imali da kažu, drugi navode da je u pitanju čisto foliranje, izigravanje žrtava i privlačenje medijske pažnje na najniži mogući način - pozivajući se na patnju pokojne princeze Dajane.

Šta vi mislite? Podelite sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs