ISČEKUJEMO S NESTRPLJENJEM

POTVRĐENO JE, PRLJAV VEŠ IZLAZI NA VIDELO: Hari i Megan će reći istinu o svim tenzijama s ostatkom porodice!(FOTO)

Prašina se polako diže i tenzije rastu...

Šuška se
Autor:
POTVRĐENO JE, PRLJAV VEŠ IZLAZI NA VIDELO: Hari i Megan će reći istinu o svim tenzijama s ostatkom porodice!(FOTO)
Foto: Profimedia

Došlo je i to vreme!

Princ Hari i Megan Markl napokon su spremni da progovore o protekloj godini, u kojoj su bili jedni od najspominjanijih imena u svetskim medijima.

Nakon što su odlučili da napuste kraljevsku porodicu, odsele se u Ameriku i odreknu se svih kraljevskih obaveza i zasluga, odlučili su da za 90-minutni CBS specijal sednu u fotelje legendarne Opre Vinfri i ispričaju svoju stranu priče - pa čak i kada je reč o svim tenzijama koje su se pojavile u najpounatijom porodici na svetu. Pomenuti intervju je zakazan za 7. mart i cela Planeta ga željno iščekuje.

O ovoj temi ekskluzivno saznaje E!News, čiji izvor tvrdi da je par spreman da iznese celu istinu o događajima iza zatvorenih varta kraljevske plalate. Ove vesti stižu nakon što su nedavno trajno napustili sve što ih je do sada još vezalo za kraljevsku porodicu.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

"Jako je puno tenzija između njih i ostatka porodice Ovaj intervju će biti kao svetlo na kraju tunela - otkriće mnoge stvari. Laknulo im je otkako su se svega odrekli", otkrio je izvor blizak paru.

S obzirom na to da su sada i zvanično 'izvan' pomenute porodice, izvor ističe kako se neće suzdržavati da komentarišu sve što se događalo. Da im je velika želja da ispričaju istinu pokazali su i u poslednjih nekoliko meseci, kada su pre svega odabrali iskrenost. Samo se prisetimo da je Megan iskreno progovorila o svom pobačaju prošlog leta, nije ćutala ni kada su bili predsednički izbori u Americi, a i nedavno su otkrili i vest o drugoj trudnoći.

Princ Vilijam, Princ Hari, Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Profimedia

"Jedna od značajnijih tema o kojoj će pričati biće mentalno zdravlje, i situacije koje su i kako uticale na njihovo. Tenzije između Harija i Vilijam su i dalje prisutne. Ono što ja mogu reći je da su braća na sasvim drugim stranama i putevima", dodao je pomenuti izvor i tako još više privukao javnost da 7. marta bude pred malim ekranima.

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Podsetimo, Bakingemska palata odbila je da komentariše intervju koji će se emitovati šest nedelja pre kraljičinog 95. rođendana i pre proslave stotog rođendana njenog supruga, princa Filipa, na šta je kraljica odgovorila zakazivanjem javnog obraćanja naciji, samo nekoliko sati pre emitovanja intervjua Harija i Megan sa Oprom Vinfri.

(Stil.kurir.rs/Story.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs