OVO NISTE ZNALI

NAVIJALA JE ZA MENE SA TRIBINA I PITALA ME OVO: Evo kako su se upoznali Lejdi Di i Boba Živojinović!

Da li ste znali da je Slobodan Boba Živojinović imao priliku da sasvim slučajno upozna najvoljeniju britansku princezu

Celebrities
19:39h Autor:
NAVIJALA JE ZA MENE SA TRIBINA I PITALA ME OVO: Evo kako su se upoznali Lejdi Di i Boba Živojinović!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel/Profimedia

Princeza Dajana poginula je 31. avgusta 1997. godine, a na 24. godišnjicu smrti koja je bila juče, svi se prisećaju najvoljenije Lejdi Di.

Sećanje na princezu ne bledi. Međutim, malo ljudi zna da je omiljena britanska princeza tokom života imala velike simpatije prema tada najpopularnijem srpskom sportisti Slobodanu Bobi Živojinoviću, suprugu Lepe Brene.

Naime, na vrhuncu karijere Slobodan Boba Živojinović imao je priliku da upozna Dajanu, a njihov odnos prerastao je u iskreno prijateljstvo.

'Nedelju dana pre Vimbledona 1987. pod pokroviteljstvom Lejdi Di održana je humanitarna utakmica. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao princezu Dajanu. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja teniser koji ima najjači servis', rekao je jednom prilikom medijima Boba.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Kurir / Dragan Kadić

'Navijala je za mene s tribina, iako je kraljevska porodica imala VIP ložu. Sjajna je stvar kad neko poput nje dođe na meč da vas bodri', dodao je Živojinović.

Ali, kako kaže, njihova veza nije završila kratkim poznanstvom.

'Bila je lepa žena, njena veličina je bila u tome što je normalno komunicirala sa svima. Naši dugi razgovori sveli su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godišnje njenog mlađeg sina Harija pa su nam to uglavnom bile teme. Filip ju je čak i upoznao. Kada sam mu rekao da je to princeza, ništa mu nije bilo jasno. On je, kao i svako dete, zamišljao princeze poput likova iz bajki, u dugim, raskošnim haljinama. Ponosan sam što sam je poznavao', zaključio je svoje prisećanje Živojinović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs