SVE "ČARI" KRALJEVSKOG ŽIVOTA...

BRITANSKI DVOR UČINIĆE SVE DA SPREČI NOVI MEGZIT: Kola će se slomiti na Džordžu - ima samo 7, a već mu biraju ženu!

Eksperti već uveliko rade na tome...

Celebrities
Autor:
BRITANSKI DVOR UČINIĆE SVE DA SPREČI NOVI MEGZIT: Kola će se slomiti na Džordžu - ima samo 7, a već mu biraju ženu!
Foto: AP / Ranald MacKechnie

Kraljevski dvor učiniće sve da se nešto poput Megzita (napuštanje kraljevskske porodice i obaveza) više nikada ne ponovi. Nešto manje od dve nedelje prošlo je otkako su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa seli pred Opru Vinfri i ispričali svoju stranu priče kada je reč o životu u kraljevskoj porodici. Taj intervju je emitovan godinu dana nakon što su doneli odluku da napuštaju kraljevsku porodicu.

Odnos pun kontroverzi i napetosti nakon intervjua je dobio novi nastavak, o kojem će se sigurno pričati godinama. Kako se to ne bi ponovilo s bilo kim drugim, Robert Hazel, profesor na univerzitetu u Londonu komentarisao je celu situaciju, pa spomenuo i sedmogodišnjeg princa Džordža, koji već sada mora da razmišlja vrlo ozbiljno o budućnosti. Kraljevska porodica uveliko radi na tome, jer ne želi da više bilo šra prepušta slučaju. Još jedan skandal poput ovog sa Harijem i Megan mogao bi da sruši monarhiju, a to je najveća briga kraljice Elizabete!

Princ Džordž, Princeza Šarlot
foto: Profimedia

Robert je Vanity Fairu rekao da život poput britanskog kraljevstva nije tako ugodan kako se čini. Tvrdi da takav način života za sobom vuče ogroman gubitak ličnih sloboda, što nekima (u ovom slučaju Megan i Hariju) postavlja velika ograničenja. Gospodin Hazel izrazio je saosećanje s Megan, rekavši da je bila loše pripremljena za suočavanje sa stvarnošću života u kraljevskoj porodici. Kako bi se izbegao novi Megzit, dao je nekoliko saveta budućem engleskom kralju, princu Džordžu - sinu princa Vilijama i Kejt Midlton.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Džordž, Princeza Šarlot, Princ Luis
foto: Profimedia

'Krenimo samo unapred 20 godina i pomislimo da je princ Džordž u dvadesetim godinama i da može da stupi u brak. Svaka bi žena koju bi poželeo da oženi, trebala bi biti dovoljno informisana o svemu šta joj taj život nosi, ali i dobro razmisliti da li je spremna na sve to', objasnio je u pomenutom razgovoru.

U skladu sa tim, Robert priznaje da ga Harijev odlazak nije iznenadio, jer je od samog rođenja bio "rezerva", a vremenom je postao i 'višak'.

Princ Džordž
foto: AP / Brian Lawless

Podsetimo, upravo je to bio jedan od problema kada je u pitanju Megan. Ona je u intervjuu s Oprom istakla kako je bila 'naivna' kad je ulazila u kraljevsku porodicu, kako o njoj nije puno znala niti je istraživala, kako nije bila pripremljena za ulogu koja ju je očekivala, te nije čak ni 'guglala' princa Harija kad su se upoznali.

(Stil.kurir.rs/Story.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs