bivši oficir

BIO JE LJUBAVNIK LEJDI DI, PRIČALO SE DA JE OTAC HARIJA: Evo kako danas izgleda i čime se bavi bivši oficir! (FOTO)

Bivši ljubavnik prineze Dajane uslikan nakon kupovine namirnica

Celebrities
09:03h Autor:
Foto: Profimedia

Od tragične smrti princeze Dajane prošlo je 24 godine, a britanska i svetska javnost decenijama upoređuje fotografije oficira Džejmsa Hjuita (62) , bivšeg ljubavnika nikada prežaljene Lejdi Di sa slikama princa Harija.

 

Velika sličnost vojvode od Saseksa sa čovekom s kojim je njegova majka bila u 

petogodišnjoj vezi osamdesetih godina i danas intrigira, zbog čega mnogi veruju da je zapravo on otac Harija, piše Daily Mail.

 

On je demantovao te navode svojevremeno.

 

Ne, nisam - rekao je on.

 

Ipak, ti tračevi i dalje traju, a on kaže da je to zato što oni "prodaju novine".

 

- Jadan momak, njemu je to teže palo nego meni - rekao je.

 

Bivši major je uslikan kako vuče kolica puna namirnica nakon izlaska iz supermarketa u britanskom gradu Ekseteru.

Džejms Hjuit
foto: Profimedia

Veteran iz Zalivskog rata, koji se vojsci priključio u svojoj 20-oj godini za kupovinu je obukao kravatu Gardijske brigade.

 

Ime Džejmsa Hjuita je javnosti postalo poznato 1991. godine, kada je njegova tadašnja verenica obelodanila da je stavila tačku na njihovu vezu zbog afere majora i princeze Dajane.

 

Petogodišnja ljubavna afera princeze i bivšeg oficira vojske trajala je od 1986. godine, nakon što je bio angažovan da princezi drži privatne časove jahanja.

 

Nakon što je afera dospela u javnost, Džejms je više puta optuživan od strane javnosti da je unovčio tu romansu, jer je pokušao da prodaje ljubavna pisma koja mu je princeza slala. 

 

Devedesetih je bio i na ivici samoubistva, a kako je sam priznao  u jednom intervjuu 2011. majka Širli mu je spasla život, zbog čega joj je veoma zahvalan. 

 

Nakon toga, doživeo je moždani udar i danas živi sa majkom (92), a za život zarađuje tako što održavan kuće i bašte u loku u kojem živi njegova majka.


(Stil.Kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs