SESTRA KEJT MIDLTON I NJEN MUŽ

BOGATSTVO PIPE MIDLTON I DŽEJMSA METJUZA VREDI OKO 2,6 MILIJARDI DOLARA: Ovako žive daleko od očiju javnosti! (FOTO)


Kejt Midlton je prava princeza i buduća kraljica, ali život njene mlađe sestre Pipe nije ništa manje bajkovit

Vip priča
Autor:
BOGATSTVO PIPE MIDLTON I DŽEJMSA METJUZA VREDI OKO 2,6 MILIJARDI DOLARA: Ovako žive daleko od očiju javnosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pipa Midlton (37) i njen suprug Džejms Metjuz pre nekoliko dana postali su roditelji po drugi put, a druga naslednica je dobila ime Grejs Elizabet Džejn (45) .

Bogatstvo ovog para procenjuje se u milijardama dolara (2,6), a jednog dana dobiće i sopstvenu titulu kada menadžer hedž fonda bude imenovan 'vlastelinom Glen Affrica', titulom koju sada nosi njegov otac.

Naime, Pipa i Džejms polagaće pravo na porodično imanje u Škotskoj koje se prostire na više od 4 hiljade hektara.

Iako njen život nije pod lupom javnosti kao što je to slučaj sa vojvotkinjom od Kembridža, Pipa je priznala da joj pažnja koju je stekla svojom skladnom figurom u kreacijama čuvenog modnog dizajnera Aleksandra Mekvina nije najbolje legla.

"Par izbegva svetla pozornice i nada se da će se samo skrasiti, dobiti decu i živeti mirnim životom', rekao je izvor za People, o paru koji je nakon dvogodišnjeg sina Artura Majkla Vilijama Metjusa sada dobio i naslednicu.

Pomalo je potresno postići globalnu prepoznatljivost (ako je to prava reč) pre 30. godine, na račun svoje sestre, napisala je Pipa u svojoj debitantskoj knjizi 'Celebrate" iz 2012. godine. Više od toga nerviralo ju je, kaže, suočavanje sa stalnim posmatranjem svakog njenog izbora.

Pipa Midlton
foto: Profimedia

Samo što su fanovi i mediji počeli da hvale njen izbor odeće, usledila su i potkopavanja, pa su neki upoređivali njene modne kombinacije s kesama krompira i pitali se da li se oblači u mraku.

Ti napadi su, kako priznaje, ostavili grč u želucu.

"Osetila sam da me pomalo javno maltretiraju, jer samo tabam svoj put i pokušavam da živim svoj život', priznala je Pipa televizijskom voditelju Metu Laueru 2014. godine.

Međutim, među onima koji su sve posmatrali iz daljine vladalo je mišljenje da nije dovoljno govorila o svom postojanju, svom ranijem radu kao organizatoru događanja za porodičnu firmu" Party Pieces, ugovorima za knjige i brojnim dobrotvornim poduhvatima.

"Ljudi me doživljavaju kao privilegovanu osobu koja je iskoristila svoj položaj, kao nekoga ko zapravo ne radi", žalila se Pipa u razgovoru za Daily Mail.

Pipa Midlton
foto: Profimedia

Svog supruga upoznala je 2006. tokom posete odmaralištu Eden Rock na karipskom ostrvu Sveti Bartolomej, koje je u vlasništvu njegovih roditelja.

Šest godina kasnije bili su u kratkoj vezi, a onda su se pomirili 2014. godine. Pipa se u obnovljenoj romansi trudila da uživa uprkos stalnoj pažnji medija.

Tu neugodnost opisala je kao 'deo života s kojim mora izaći na kraj'.

Ispostavilo se da je Džejms, šarmantni princ kojeg je čekala. Izgradio je uspešnu karijeru. Sasvim dovoljno za finansiranje medenog meseca oko sveta u kojem su uživali 2017. godine, proslave rođenja prvog deteta i izlete do njegovih roditelja na Sveti Bartolomej.

Ovaj par više voli da svojim prijateljima priprema večere u svom domu sa šest spavaćih soba, nego da obilaze restorane i uživaju u noćnom životu.

'Nekoliko godina sam bila pod lupom javnos i bilo mi je prilično teško nosim tim. Prilično su se bili okomili na mene, poput toga da me slede, sakrivaju se iza auta i iskaču s kamerama. To može biti dosta uznemirujuće', rekla je 2016. godine Pipa.

Pokušavaju da ne pobesne kad se pojave fotografi i umesto toga fokusiraju se na ono u čemu mogu uživati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs