OTKRIVENO

ŠTA JE DONALD TRAMP REKAO O MEGAN NAKON EKPLOZIVNOG INTERVJUA: Nije hteo da javnost sazna za ovo!

Bivši saradnik Trampa je gostujući u jednom podkastu rekao da je bivši američki predsednik umalo izneo svoje mišljenje, ali je na kraju shvatio da to nije dobra ideja

Celebrities
Autor:
ŠTA JE DONALD TRAMP REKAO O MEGAN NAKON EKPLOZIVNOG INTERVJUA: Nije hteo da javnost sazna za ovo!
Foto: Profimedia

Donald Tramp nije hteo javno da komentiše intervju Megan Markl i princa Harija jer se plašio da će ga uništiti kao Pirsa Morgana", kaže njegov bivši saradnik Džejson Miler.

On je gostujući u jednom podkastu rekao da je Tramp umalo podelio svoje mišljenje, ali da je na kraju ipak zaključio da to nije dobra ideja.

"Kad sam jutros pričao s predsednikom rekao je: 'Da, ona nije dobra. Rekao sam to pre, ali sad svi vide. Ali ako kažeš nešto negativno o njoj, uništiće te. Pogledaj Pirsa'", prepričao je Miler Trampove reči.

Megan Markl
foto: Profimedia

Podsećamo, britanski voditelj Pirs Morgan dao je otkaz u emisiji Good Morning Britain jer su ga napadali zbog izjava o vojvotkinji od Saseksa.

Morgan je jedan od najpoznatijih Meghaninih hejtera, a u emisiji je otvoreno govorio da joj ne veruje ni reč iz intervjua i napadao je nju i Harija zbog nepoštivanja monarhije.

U jednom trenutku je otišao iz studija usred emisije, tokom rasprave s kolegom Aleksom Klašom, a kasnije je rekao da se u emisiju neće ni vraćati.

Ni Tramp nije preteran obožavatelj Megan Markle.

"Nisam fan Megan Markl. Takođe, želeo bih reći još ovo, a to sigurno nije prvi put da to čuju: Želim Hariju puno sreće s njom u braku jer će mu sigurno trebati", rekao je 2020. na jednoj konferenciji za medije u Beloj kući.

Godinu dana ranije navodno ju je nazvao "zločestom", ali to je kasnije demantovao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs