Životna priča

Kad je otkrila da je TRAMP VARA, naplatila mu PRELJUBU ŽESTOKO: IVANA nikad nije odustala od LJUBAVI!

Dobro je zaradila od četiri braka koja je imala

Vip priča
Autor:
Kad je otkrila da je TRAMP VARA, naplatila mu PRELJUBU ŽESTOKO: IVANA nikad nije odustala od LJUBAVI!
Foto: Profimedia

Ivana Tramp, poreklom iz Češke, je prva žena koja je uspela da Donalda Trampa odvede pred oltar.

Gospođa Ivana sve do danas je najpoznatija kao Trampova prva supruga. U detinjstvu se bavila skijanjem, a kasnije je studirala u Pragu. Ubrzo se udala za agenta za prodaju nekretnina, a 1973. godine emigrirala je u Kanadu. Bračna sreća nije dugo trajala, pa se tako Ivana rastala od Alfreda Vinklmajera 1976. godine. Ali, nije dugo samovala. Iste godine upoznala je u Njujorku Donalda Trampa, za kog se udala 1977. godine. Ubrzo su postali poznati u njujorškom društvu, a Tramp je Ivani dao i važnu ulogu u razvoju vlastite poslovne imperije. Izgleda da je Ivanka, njihova ćerka, i od majke ponešto nasledila. A pre svega lepotu. Ivana Tramp je tokom braka Donaldu rodila troje dece, sinove Donalda i Erika i ćerku Ivanku.

Nakon poraza na izborima oglasila se i Ivana Tramp: Moj bivši muž je jako loš gubitnik, a o Melaniji...(FOTO)

1 / 3 Foto: Profimedia

Idila je trajala 13 godina, kada je Ivana otkrila da Donald ima vanbračnu aferu s Marlom Mejpls. Glumica i Donald imali su aferu zbog koje je Ivana pokrenula brakorazvodnu parnicu, koju je pratio ceo svet. Sudski su se nagodili 1992. godine, a Ivana je nakon svega ostala s Donaldom u dobrim odnosima.

Ipak, brakorazvodna parnica bila je jako neuredna. Na kraju je Ivana, prema pisanju Vanity Fair-a, dobila 14 miliona dolara gotovine, stan u Tramp Plazi, porodično imanje u Konektikatu, deo doma na Floridi.

Ali, njen ljubavni život nije stao kad se rastala od Trampa. Posle njega imala je još dva braka - jedan s Rikardom Macučelijem, od kojeg se razvela nakon svega dve godine...

... i sa Rosanom Rubikondijem, od kojeg se razvela nakon godinu dana braka. Otad u brak više nije stupala.

Ne prestaju poređenja između Džil Bajden i Melanije Tramp: Evo koji detalj iz prošlosti im je zajednički!

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Uz brakove, Ivana je gradila poslovnu karijeru, ali i selebriti status. Potvrdila ga je učestvovanjem u jednom britanskom rijaliti šou, ali i nastupom u holivudskoj komediji "The First Wives Club". Osim toga, oprobala se u pisanju te pokrenula vlastitu modnu i kozmetičku liniju te liniju nakita.

Danas je "teška" oko 60 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs