Detalji

Melanija i Donald su isti. Našla krpa zakrpu: Bivša prijateljica tvrdi da je bračni par Tramp daleko od razvoda!

Stefani Vinston Volkof otkrila je pravu istinu o odnosu Melanije i Donalda Trampa i neke od intimnih trenutaka supružnika kojima je sama svedočila dok se družila s bivšom prvom damom.

Šuška se
Autor:
Melanija i Donald su isti. Našla krpa zakrpu: Bivša prijateljica tvrdi da je bračni par Tramp daleko od razvoda!
Foto: Profimedia

Iako se za brak Melanije i Donalda Trampa nagađalo da je na izdisaju i da samo što se nisu razveli, sada se pojavio izvor koji tvrdi da je njihov odnos zapravo jako blizak i srdačan.

Javnost je nekoliko puta svedočila neprijatnim situacijama između supružnika Tramp, kao što je bilo Melanijino usiljeno smeškanje, čudne grimase ili trenutak kada ga nije htela uzeti za ruku, ali njena bivša savetnica i prijateljica Stefani Vinston Volkof tvrdi da je bivša prva dama dobro znala za koga se udaje.

"Tramp je Tramp", izjavila je Stefani gostujući u podkastu Holivudski život, tvrdeći da je bez obzira na sve svaki član porodice Tramp jednako podmukao i sebičan baš kao glava porodice Donald.

"Mislila sam da je Melanija drugačija od ostalih. Međutim, nije, ali verovala sam joj, baš kao što su ljudi verovali Donaldu u nešto što im je stalno pričao. Morala sam na teži način naučiti da je i ona Tramp", otkrila je Stefani i iz prve ruke ispričala detalje njihovog odnosa te dodala kako je slika u javnosti o njima zapravo potpuno pogrešna.

"Postoji to posebno razumevanje među njima i način gledanja na stvari. Verujem da je to njihov način pokazivanja naklonosti i prisnosti, da jedno drugom tako poručuju kako su divni i krasni. Bila sam jednom s njom u automobilu kada smo se vraćali u Njujorka u Vašington, a Donald je bio na nekom skupu. Ona je uvek bila ta koju bi prvu nazvao, njegov prvi telefonski poziv, bez obzira na to gde se nalazili. I prvo što bi je pitao je njeno mišljenje i utisak koji je ostavio nakon pojavljivanja u javnosti. Kao da je želeo da dobije njeno odobrenje. Nisam to tada shvatala, ali kada vidite njihov kontakt očima, način zavođenja, to sve govori", zaključila je.

Zato prema njoj tvrdnje da je Melanija zarobljena u nesrećnom braku ili da se čak planira razvesti od Donalda sada kada više nije predsenik SAD-a, nimalo ne drže vodu.

"O svemu razgovaraju otvoreno, ali strateški. Nema vrištanja, vikanja, borbe, barem ja tome nisam prisustvovala nikada. Dakle, u njihovom odnosu za sve postoji strategija. To nije samo transakcijski brak, to je brak u kojem je baš sve planirano. Oni znaju svoju svrhu i cilj svega što rade. Možda je to teško poverovati, ali tako je", izjavila je Stefani.

Ona i Melanija bile su saradnica i najbolje prijateljice punih 15 godina, a ona je nakon što je napustila Belu kuću i nju napisala i knjigu "Melanija i ja: Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs