Neverovatno

NOVI SKANDAL TRESE PORODICU TRAMP: Otkriveno ko je bio u ljubavnoj vezi sa agentima tajne službe!

Tajna služba mora sada da brani svoj ugled, dok Trampovi i dalje ćute

Šuška se
11:37h Autor:
NOVI SKANDAL TRESE PORODICU TRAMP: Otkriveno ko je bio u ljubavnoj vezi sa agentima tajne službe!
Foto: Profimedia

Nagrađivana novinarka Karol Leonig u svojoj knjizi, koja izlazi 18. maja, je napisala da su Tifani i Vanesa Tramp imale afere s agentima tajne službe.

Porodicu Tramp ne zaobilaze skandali ni nakon što je Donald napustio Belu kuću, a za to je zaslužna novinarka Vašington posta Karol Leonig koja je nagrađena i nagradom Pulicer.

Naime, Karol je napisala knjigu "Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service" koja bi uskoro trebala izaći i u njoj se spominju Trampova najmlađa ćerka Tifani (27) i bivša supruga njegovog sina Donalda Trampa Juniora, Vanesa(47).

Leonig tvrdi da su obe bile u neprimerenim odnosima sa članovima bezbednosnih službi. Knjiga bi trebala izaći 18. maja, Gardian i Vašington post već imaju kopije i pišu da je Vanesa započela vezu s jednim od agenata koji je bio dodeljen njenoj porodici.

Nije poznato kada je to započelo, ali zna se da je ona tražila razvod od Donalda Juniora u martu 2018. Ipak, Karol piše da nije bilo nikakvih profesionalnih posledica za agenta jer Vanesa u to vreme nije bila pod zaštitom agencije.

Izvor je svojevremeno za People rekao da to nije uticalo na brak para jer su bili u lošim odnosima i pre nego što je Donald Tramp postao američki predsednik.

Leonig je napisala da je Tifani započela vezu s tajnim agentom nakon što je provodila sve više vremena s njim nasamo. To je zabrinulo ljude u agenciji jer im se nije sviđalo koliko se zbližila s visokim, zgodnim članom osiguranja.

Agent je prebačen na drugi zadatak, no on i Tifani su tvrdili da nisu bili u neprimerenom odnosu.

"Američka tajna služba je svesna knjige koja prikazuje prošle izazove koje je agencija prevazišla i evoluirala iz njih. Sada i kroz 156 godina svoje istorije, vešta radna snaga agencije je posvećena uspešnom izvršenju svojih misija", rekao je predstavnik tajne službe.

Tifanin predstavnik za štampu je rekao da je njen odnos s tajnom službom bio potpuno profesionalan i da su ove tvrdnje samo trač.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs