baš joj ne daju mira

MELANIJA TRAMP POSLEDNJOM OBJAVOM IZAZVALA BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: To je baš morbidno! (FOTO)

Čak i pre nego što se sa porodicom 20. novembra ove godine preselila u Palm Bič na Floridi, Melanija Tramp odlučila je da se odmori od društvenih mreža i medija, ali jedan događaj ipak je poželela da podeli sa svima i to na svom Tviter profilu

Vip priča
Autor:
MELANIJA TRAMP POSLEDNJOM OBJAVOM IZAZVALA BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: To je baš morbidno! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Tačno dva meseca nakon što se sa porodicom odselila iz Vašingtona i Bele kuće u Palm Bič na Floridi, na Tviteru je poželela sa svetom da podeli srećnu vest. Naime, 20. marta njen sin Baron proslavio je svoj 15. rođendan, pa je ponosna majka na svom Tviteru objavila dva crna balona od helijuma s brojkama koje čine 15 i uz to jednostavno napisala 'Srećan rođendan BWT'.

BWT inicijali su njenog sina Barona Vilijama Trampa, rođenog 20. marta 2006., a uz to je stavila i emotikone srca. Ali, ni to se nije svidelo tviterašima, koji su je odmah, u kratkom roku pošteno iskritikovali.

Neki su joj tako predbacili da je mogla da pronaše veseliju sliku, uz napomenu kako su crni baloni 'poprilično morbidni'. Za razliku od svog supruga Donalda Trampa, Melanija i dalje ima pristup društvenim mrežama i nisu joj zabranjene objave.

Baron Tramp
foto: Profimedia

Nedugo nakon odlaska iz Bele kuće Melanija Tramp je otkrila kako je otvorila Kancelariju Melanije Tramp koji je posvećen njenim poduhvatima, a koji su se u prošlosti fokusirali na dobrobit dece, podizanje svesti na nacionalnu krizu zbog ophđena kao i upozorenja na sajber maltretiranje.

Inače, Melanija nikada nije krila svoju povezanost sa sinom, zbog kojeg je čak, kako bi završio školsku godinu u Njujorku, mesecima dolagala preseljenje u Belu kuću, gde je i dalje podređivala većinu vremena i pažnje upravo njemu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs